Windows ne vidi disk

poruka: 3
|
čitano: 2.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows ne vidi disk

Molim pomoć, jučer sam iša instalirati win 7 na laptop i nakon instalacije windowsi mi očitavaju samo pola diska,tj particiju primary na koju sam ih i instalira.Druga koja se zove system mi se ne vidi,pokuša sam i obrnuto instalirati ali je stvar ista.sad ne znam jesam li ja što zeznija pri instalaciji, možda je stvar da su linuxi već bili instalirani.U biosu sam promjenija postavku SATA, bilo je nešto anchi pa sam promjenija na dti ili nešto tako slično.molim vas savjet kako to riješiti.hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows ne vidi disk

Odi ovako:

Controla panel > Administrative tools > computer managment > storage > disk managment > pronađi neformatirani particiju > desni klik i formatiraj ju u NTFS

15 godina
neaktivan
RE: Windows ne vidi disk
Mymy kaže...

Odi ovako:

Controla panel > Administrative tools > computer managment > storage > disk managment > pronađi neformatirani particiju > desni klik i formatiraj ju u NTFS

To u Win7 ide i brže... Namigiva

Klik na Start i utipkaj/zaljepi ovaj tekst (bez navodnika) "Create and format hard disk partitions" i klikni na jedinu stavku koju će ti Win7 search ponuditi. Kad ti se otvori Disk Management konzola desnik klik na dio diska koji ne vidiš i formatiraj ga + pridjeli mu simboličku oznaku (po naški "slovo abecede")... I to je otprilike to.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice