Western Digital my book essential pitanje

poruka: 4
|
čitano: 2.289
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Western Digital my book essential pitanje

Naime, imam navedeni gore eksterni disk od 500GB koje se spaja na komp. preko usb i zanima me dali je od njega moguce napravit slucaj kao sto je my book world koji se spoji na modem/ruter i zatim se racunala na njega spajaju i dijele podatke. Sto bi mi trebalo tada. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
Western Digital my book essential - problem

Pozdrav.

Imam gore navedeni WD My Book Essential 1 TB. Uređaj je kupljen prije nekih 6 mjeseci i donedavno je radio bez problema.

Problem je sljedeći: računalo mi odjednom više ne prepoznaje disk. U Disk Managementu ga vidim, ali piše Unknown i ispod toga Not Initialized. Isto tako, kad ga priključim, računalo se uspori i My Computer mi je na Not Responding (čim odspojim USB kabel, sve se vrati u normalu). Lampice na disku normalno svijetle...

Disk je USB-om priključen na docking station od notebooka Lenovo R500 i ima zasebno napajanje. Također napominjem da je disk stalno priključen (dakle nema ukopčavanja i iskopčavanja) i koristim ga prvenstveno za skladištenje video i audio datoteka te backupe.

OS je Windows Vista Home.

Ako netko ima ideju u čemu bi mogao biti problem, bio bih zahvalan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Western Digital my book essential - problem
DylanDog kaže...

Pozdrav.

Imam gore navedeni WD My Book Essential 1 TB. Uređaj je kupljen prije nekih 6 mjeseci i donedavno je radio bez problema.

Problem je sljedeći: računalo mi odjednom više ne prepoznaje disk. U Disk Managementu ga vidim, ali piše Unknown i ispod toga Not Initialized. Isto tako, kad ga priključim, računalo se uspori i My Computer mi je na Not Responding (čim odspojim USB kabel, sve se vrati u normalu). Lampice na disku normalno svijetle...

Disk je USB-om priključen na docking station od notebooka Lenovo R500 i ima zasebno napajanje. Također napominjem da je disk stalno priključen (dakle nema ukopčavanja i iskopčavanja) i koristim ga prvenstveno za skladištenje video i audio datoteka te backupe.

OS je Windows Vista Home.

Ako netko ima ideju u čemu bi mogao biti problem, bio bih zahvalan...

Imam isti problem sa PQI diskom i jedna od mogućih varijanti zašto ne radi je ako je kada pao. Pokušaj se sjetiti dali je pao koji put u zadnje vrijeme budući da je HDD pa se nešto unutra poremetilo Neodlučan

AMD PII 945 3.0 GHz | Gigabyte MA790X UD3P | 2x2 GB Kingmax 1066MHz | Sapphire 4870 1GB | 640 GB HDD | Samsung Burner | Corsair TX650 | CM 334 Elite |
15 godina
neaktivan
RE: Western Digital my book essential - problem

vidim imas par stavki o problemu sa diskom slicnu mom,moj je 500GB a cita ga da ima 2TB,a ustvari je poluvidljiv,mislim da ce kod mene radit cekic,navrati na moj post,mozda tamo uspijes pronaci rjesenje,jedan korisnik je mene doveo na pravi put prema rjesenju problema,ali je zapelo zbog jednog razloga Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice