WD Green Garancija

poruka: 5
|
čitano: 2.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WD Green Garancija
Kupio WD green 2tb u Linksa prije par mjeseci, napunio ga skoro do vrha svim i svacim i sad par mjeseci poslije idem ga spojit, ne radi. Ne vidi ga ni bios. Nazovem Links posto je jos pod garancijom i kazem da bih ga poslao nekoj firmi iz Zg koja se bavi vracanjem podataka, a oni da ne moze. Ili garancija ili podaci s diska. Pitam ih za razne opcije, npr. da oni utvrde da je disk neispravan pa da ga oni posalju toj firmi jer oni( links) ne mogu vratit podatke s diska. Ne moze ni to. Pametnjakovici misle da su nasli rupu u garantnoj proceduri jer znaju da su vecini ljudi vazniji sadrzaj diska nego sam disk. Pa ima li to igdje na svijetu? To je isto kao da vam zablokira brava od auta i ostane vam dijete unutra , davatelj garancije( prodavac) kaze da njihov serviser moze doci tek za dva dana i da nitko drugi ne smije dirat bravu jer cete izgubit garanciju. Ili dijete ili garancija. Ma vidi, bogati! Tuzit cu ih do Vrhovnog suda ako treba
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: WD Green Garancija
Robiant kaže...
Kupio WD green 2tb u Linksa prije par mjeseci, napunio ga skoro do vrha svim i svacim i sad par mjeseci poslije idem ga spojit, ne radi. Ne vidi ga ni bios. Nazovem Links posto je jos pod garancijom i kazem da bih ga poslao nekoj firmi iz Zg koja se bavi vracanjem podataka, a oni da ne moze. Ili garancija ili podaci s diska. Pitam ih za razne opcije, npr. da oni utvrde da je disk neispravan pa da ga oni posalju toj firmi jer oni( links) ne mogu vratit podatke s diska. Ne moze ni to. Pametnjakovici misle da su nasli rupu u garantnoj proceduri jer znaju da su vecini ljudi vazniji sadrzaj diska nego sam disk. Pa ima li to igdje na svijetu? To je isto kao da vam zablokira brava od auta i ostane vam dijete unutra , davatelj garancije( prodavac) kaze da njihov serviser moze doci tek za dva dana i da nitko drugi ne smije dirat bravu jer cete izgubit garanciju. Ili dijete ili garancija. Ma vidi, bogati! Tuzit cu ih do Vrhovnog suda ako treba

Realno, to je točno tako. Svi jamče za dio, ne za podatke. Ako želiš podatke, nema ništa od jamstva na disk. Iako, puno je skuplje skinuti podatke nego sam disk.

S druge strane, ako i HAK razvali umjesto ovlaštenog servisa neće ti proći pod jamstvo.

17 godina
WD Green Garancija

bekap bekap bekap...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Robiant kaže...
Kupio WD green 2tb u Linksa prije par mjeseci, napunio ga skoro do vrha svim i svacim i sad par mjeseci poslije idem ga spojit, ne radi. Ne vidi ga ni bios. Nazovem Links posto je jos pod garancijom i kazem da bih ga poslao nekoj firmi iz Zg koja se bavi vracanjem podataka, a oni da ne moze. Ili garancija ili podaci s diska.
Pitam ih za razne opcije, npr. da oni utvrde da je disk neispravan pa da ga oni posalju toj firmi jer oni( links) ne mogu vratit podatke s diska. Ne moze ni to. Pametnjakovici misle da su nasli rupu u garantnoj proceduri jer znaju da su vecini ljudi vazniji sadrzaj diska nego sam disk. Pa ima li to igdje na svijetu? To je isto kao da vam zablokira brava od auta i ostane vam dijete unutra , davatelj garancije( prodavac) kaze da njihov serviser moze doci tek za dva dana i da nitko drugi ne smije dirat bravu jer cete izgubit garanciju. Ili dijete ili garancija. Ma vidi, bogati!
Tuzit cu ih do Vrhovnog suda ako treba

evo ovo je sasvim logično. lopovi gdje got stignu. {#}

prvo se javi drž inspektoratu i udruzi za zaštitu potrošača da ti oni daju pravni savjet.

podržavam te (moralno) za tužbu. {#}

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
17 godina
neaktivan
Robiant kaže...

ne možeš ništa, jer oni ne mogu ništa.

ako ti povratiš podatke (npr. u infolabu) links ti možda neče prihvatiti povrat diska pod garanciju, ALI ne zato je rte ne vole već zato jer njima msan to neče uzeti, jer njima WD to neče uzeti pod garanciju pa će netko taj tvoj disk morati platiti!

ako ga želiš dobiti besplatno, tj da ti zamjene onda nitko ne smije otvarati disk.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice