WD Green 3tb

poruka: 8
|
čitano: 3.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
WD Green 3tb

Imam problem sa HDD-om pokazuje da ima 2 tb, tj kad ga idem formatirati nemogu ga formatirati i uzeti svih 3tb nego max 2tb. ti HDD-ovi su bili u mirroru i to smo maknuli sad ih zelimo formatirati ali neda 3tb.

Dali treba podesiti nesto u Biosu ili nesto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WD Green 3tb

napravio sve, bio sam gledao to vec na netu, ali opet isto kad ga pretvorim u GPT opet mi da max 2TB

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WD Green 3tb

sta bas niko nije imao problem, ili naisao na njega?

probali smo sve moguce sa raznim programima na razlicitim kompovima ali nema pomoci i dalje pokazuje 2tb 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WD Green 3tb

Nemam 3tb disk al sam čitao o tim problemima nedavno kad sam nabavljao disk i upravo zbog toga uzeo ipak disk od 2tb. E sad, mogu ti pomoć samo iz ovoga što sam ja proučavao.

Negdje sam na microsoftovim stranicama našao ovo:

GPT and MBR disks can be mixed on systems that support GPT, as described earlier. However, you must be aware of the following restrictions:

• Systems that support UEFI require that boot partition must reside on a GPT disk. Other hard disks can be either MBR or GPT.
  • Both MBR and GPT disks can be present in a single dynamic disk group. Volume sets can span both MBR and GPT disks.

Drugim riječima, bit će da su svi kompjuteri na kojima si probao disk bili sa windowsima na MBR particiji.

Neka me netko ispravi ako griješim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: WD Green 3tb
Jesi probao formatirati sa partition magic? Nemam od 3tb disc ali mislim da bi to trebao rijesiti sa time. Pogledaj i na wd stranici njihov tools za diskove
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Re: WD Green 3tb
dennocro kaže...

Imam problem sa HDD-om pokazuje da ima 2 tb, tj kad ga idem formatirati nemogu ga formatirati i uzeti svih 3tb nego max 2tb. ti HDD-ovi su bili u mirroru i to smo maknuli sad ih zelimo formatirati ali neda 3tb.

Dali treba podesiti nesto u Biosu ili nesto drugo?

Ja također imam problem s tim hardom (samo pokazuje 2TB) i tražio sam kako otključat, navodno s unlockerom na ovoj str.

http://www.asrock.com/feature/3TB/index.asp  (moje ploče nema tako mi ne preostaje ništa drugo nego kupit drugu)

E sad, zavisi koju ti imaš ploču, ako ti ova str. ne pomogne onda probaj pisat taj hard i tvoju ploču u google pa možda uspiješ.

Nadam se da sam ti bar malo pomogao!

12 godina
WD Green 3tb

to sam vec sve probao nazalost, ja mislim da sam pretrazio cijeli internet i sve sto su ljudi pisali sam probao ali i dalje nista, sad sam naisao da link da probam sa linuxom.

i sa tim unlockerom(jucer smo kupili novu maticnu ali nista, i dalje 2tb i to na 2 HDD-a)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 10:06 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice