WD elements 1023, koruptiran mbr?

poruka: 2
|
čitano: 855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam kod sebe 1tb wd elements 2.5 disk. USB native je, dakle izvadio sam ga kucista i usb mu je zalemljen na elektroniku. Nema sata konektora uopce. Disk kad ga se ukljuci u pc ne prepoznaje ga u my computer. U device manageru ga nalazi normalno. Pod disk managment ga prikazuje kao ne inicijalizirani disk. Ako ga pokušam inicijalizirat dobijem poruku acces denied. Formatirat ga ne mogu, ne mogu dat novo slovo particiji jer particija ne postoji. Pokusao sam sve od diskparta preko hdd regeneratora i testdiska ali nema rezultat. HDDregenerator mi je izbacio poruku da je disku MBR oštećen. Opet kad sam ga pokušao regenerirat programom zvanim Test disk. Nisam uspio. HDtune npr mu smart status prikazuje kao sve okej. Svi helath parametri su na 100%. Disk ima 1550 radnih sati. Pri pokusaju surface testa apsolutno svi sektori su crveni. Tj niti ne završi test nego stane negdje na pola a sve do tada je koruptirano. Problem je dosta čest s ovim diskovima puno ga je ljudi imalo i navodno se radi o koruptiranom mbr-u. Ali nigdje nisam primjetio da je netko uspješno riješio problem. Naravno probao sam i drugi kabel. Ništa. Disk nije više pod garancijom. Da li postoji jos nesto sto mogu pokusat? 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bump, itko? 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice