WD Caviar Black

poruka: 11
|
čitano: 2.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WD Caviar Black

Imam ovaj hard disk i strašno se čuje jeli to normalno za tu seriju ili sam ja previše osjetljiv na buku/ pokvaren

Unaprijed Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: WD Caviar Black
Fixcar kaže...

Imam ovaj hard disk i strašno se čuje jeli to normalno za tu seriju ili sam ja previše osjetljiv na buku/ pokvaren

Unaprijed Hvala

Ovisi kakva je buka...

Ali ne bi se trebal jako cuti s obzirom da je novi HDD iako je Caviar Black serija "najbučnija" serija od WD-a

15 godina
Dali je HDD dobro pricvrscen u kucistu i u kojem kucistu se nalazi? HDD nije toliko bucan (imam dva komada) no lako moguce da prenosi vibracije na cijelo kuciste. Na mobu sam pa ne vidim koju konf imas tj koje kuciste je u pitanju.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Dali je HDD dobro pricvrscen u kucistu i u kojem kucistu se nalazi? HDD nije toliko bucan (imam dva komada) no lako moguce da prenosi vibracije na cijelo kuciste. Na mobu sam pa ne vidim koju konf imas tj koje kuciste je u pitanju.

Imam TT v3 i disk je fiksiran samo sa onim plastičnim toolless komadom plastike vjerojatno je onda to to...

14 godina
neaktivan
WD Caviar Black

Kupio sam WD Caviar Black 1.0TB SATA 3 neki da i imam samo primjedbe na njega.Mislim da je to ipak precijenjen hard disk i nije nešto bolji u odnosu na druge, a evo i nekoliko primjedbi:

-Dobio sam ga samo u antistatičkoj vrećici bez ikakvog uputstva,bez vida,bez kabela...

-Generira pozamašnu količinu buke a sasvim je dobro zavidan.

-Ocjena u Windows Experience Indexu mu je samo 5,9.Za usporedbu prije njega imao sam šrot od hard diska, neki Hitachi Deskstar 320GB, SATA 2,star 5-6 godina i imao je ocjenu u Windows Experience Indexu 5.7.

-Njegove performanse u odnosu na cijenu su upitne.

-Previsoka cijena za ono što nudi.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaključak:Nemojte ga kupiti,zaista nije ono za što se izdaje.

Koma
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: WD Caviar Black
Koma_Zd kaže...

Kupio sam WD Caviar Black 1.0TB SATA 3 neki da i imam samo primjedbe na njega.Mislim da je to ipak precijenjen hard disk i nije nešto bolji u odnosu na druge, a evo i nekoliko primjedbi:

-Dobio sam ga samo u antistatičkoj vrećici bez ikakvog uputstva,bez vida,bez kabela...

-Generira pozamašnu količinu buke a sasvim je dobro zavidan.

-Ocjena u Windows Experience Indexu mu je samo 5,9.Za usporedbu prije njega imao sam šrot od hard diska, neki Hitachi Deskstar 320GB, SATA 2,star 5-6 godina i imao je ocjenu u Windows Experience Indexu 5.7.

-Njegove performanse u odnosu na cijenu su upitne.

-Previsoka cijena za ono što nudi.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaključak:Nemojte ga kupiti,zaista nije ono za što se izdaje.

Jednom sam uspio dobit score 6.0 u windows experiencu sa WD blue 640GB, ali više nemogu. Valjda je tada bio prazan i defragmentiran...

Mislio sam da će black bar 6.0-6.1 dobit score hmm, možda to samo bleki od 2TB može.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
neaktivan
WD Caviar Black

ja kupio ovaj navedeni disk prije skoro mjesec dana ili vise i prezadovoljan sam njime ne buci uopce previse bar meni kao sto kazu ostali

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A bi li mi se score digao ako bi stavio dva takva u raid(možda za godinu i pol  {#})?

Koma
15 godina
Koma_Zd kaže...

A bi li mi se score digao ako bi stavio dva takva u raid(možda za godinu i pol {#})?

Naravno da bi...Imam 1TB Caviar Black i u odnosu na Seagatea je dosta brzi i primjeti se u svakodnevnom radu,ali da je bucan to stoji...

17 godina
WD Caviar Black

Blacky je narocito bucan dok ti na primjer torrent klijent checkira torrent... Onda je stvarno dosadan.

Osobno imam 2 blacky-a i kaj se samog rada tice, sasvim su ok.

Sta se tice windows experience-a, ne znam zasto njega opce spominjete u stilu benchmarka...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WD Caviar Black

Deleted :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 0:23 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice