- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ovaj hard disk i strašno se čuje jeli to normalno za tu seriju ili sam ja previše osjetljiv na buku/ pokvaren
Unaprijed Hvala
Ovisi kakva je buka...
Ali ne bi se trebal jako cuti s obzirom da je novi HDD iako je Caviar Black serija "najbučnija" serija od WD-a

Imam TT v3 i disk je fiksiran samo sa onim plastičnim toolless komadom plastike vjerojatno je onda to to...
Kupio sam WD Caviar Black 1.0TB SATA 3 neki da i imam samo primjedbe na njega.Mislim da je to ipak precijenjen hard disk i nije nešto bolji u odnosu na druge, a evo i nekoliko primjedbi:
-Dobio sam ga samo u antistatičkoj vrećici bez ikakvog uputstva,bez vida,bez kabela...
-Generira pozamašnu količinu buke a sasvim je dobro zavidan.
-Ocjena u Windows Experience Indexu mu je samo 5,9.Za usporedbu prije njega imao sam šrot od hard diska, neki Hitachi Deskstar 320GB, SATA 2,star 5-6 godina i imao je ocjenu u Windows Experience Indexu 5.7.
-Njegove performanse u odnosu na cijenu su upitne.
-Previsoka cijena za ono što nudi.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaključak:Nemojte ga kupiti,zaista nije ono za što se izdaje.
Kupio sam WD Caviar Black 1.0TB SATA 3 neki da i imam samo primjedbe na njega.Mislim da je to ipak precijenjen hard disk i nije nešto bolji u odnosu na druge, a evo i nekoliko primjedbi:
-Dobio sam ga samo u antistatičkoj vrećici bez ikakvog uputstva,bez vida,bez kabela...
-Generira pozamašnu količinu buke a sasvim je dobro zavidan.
-Ocjena u Windows Experience Indexu mu je samo 5,9.Za usporedbu prije njega imao sam šrot od hard diska, neki Hitachi Deskstar 320GB, SATA 2,star 5-6 godina i imao je ocjenu u Windows Experience Indexu 5.7.
-Njegove performanse u odnosu na cijenu su upitne.
-Previsoka cijena za ono što nudi.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zaključak:Nemojte ga kupiti,zaista nije ono za što se izdaje.
Jednom sam uspio dobit score 6.0 u windows experiencu sa WD blue 640GB, ali više nemogu. Valjda je tada bio prazan i defragmentiran...
Mislio sam da će black bar 6.0-6.1 dobit score hmm, možda to samo bleki od 2TB može.
ja kupio ovaj navedeni disk prije skoro mjesec dana ili vise i prezadovoljan sam njime ne buci uopce previse bar meni kao sto kazu ostali
A bi li mi se score digao ako bi stavio dva takva u raid(možda za godinu i pol )?
A bi li mi se score digao ako bi stavio dva takva u raid(možda za godinu i pol )?
Naravno da bi...Imam 1TB Caviar Black i u odnosu na Seagatea je dosta brzi i primjeti se u svakodnevnom radu,ali da je bucan to stoji...
Blacky je narocito bucan dok ti na primjer torrent klijent checkira torrent... Onda je stvarno dosadan.
Osobno imam 2 blacky-a i kaj se samog rada tice, sasvim su ok.
Sta se tice windows experience-a, ne znam zasto njega opce spominjete u stilu benchmarka...
Deleted :/