WD 2TB dostupan...

poruka: 11
|
čitano: 1.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WD 2TB dostupan...

Evo danas sam primjetio u nekim cjenicima... pa ako nekome treba nek skoči do najbližeg shopa :D

Samo cijena je po mojem osobnom mišljenju jaaaaako previsoka. U ADM-u i diskontu ide za nekih 2300kn. Pa za tu lovu se dobiju skoro 4 standardna Green Power 1TB diska.

Ne kuzim na koju publiku oni ciljaju sa tom cijenom. One sa viškom love, i pretjeranom potrebom za diskovima...

Ja čekam ovaj (i sličnu Samsungovu verziju) da zamjenim diskove na serverima doma, u biti po mojoj logici čim manje diskova to manje šanse da nešto ode kvragu, ali ipak mislim da ću čekat da bude na nekih ~ 1600kn.

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=6963

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WD 2TB dostupan...

Gdje si našao 1TB disk za tu cijenu? Link pliz. Ja trebam jako puno prostora, pa me zanima najbolja opcija, a WD Green serija mi je super (imam eksterni 500GB).

EDIT: našao, ADM 705kn.

Avatar odgovara mojim reakcijama dok čitam ovaj forum...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 16:48 (naxeem).
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Gdje si našao 1TB disk za tu cijenu? Link pliz. Ja trebam jako puno prostora, pa me zanima najbolja opcija, a WD Green serija mi je super (imam eksterni 500GB).

EDIT: našao, ADM 705kn.

taj  je naj jeftiniji kojeg sam uspio naci
ma vise je tako retoricki reko nego je mislio,
17 godina
neaktivan
WD 2TB dostupan...

Ima ih i u diskontu kako sam vidio za ispod 700kn, i to su uglavnom WD ovi 1Tb EADS.  Ima i nekih Hitachijevih za cca 650kn, ali baš i nisam siguran koliko imam povjerenja u njih...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Ima ih i u diskontu kako sam vidio za ispod 700kn, i to su uglavnom WD ovi 1Tb EADS.  Ima i nekih Hitachijevih za cca 650kn, ali baš i nisam siguran koliko imam povjerenja u njih...

Ja imam Hitachija 250GB u IcyBoxu nekih 4 mjeseca i eno crkava. Nikad više - sranje, trulež, traktorski rad.
Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
WD 2TB dostupan...

Meni bi ovakav kapacitet dobrodošao (ali bolje 2x 1TB)

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit Windows 7 Ultimate Build 7077
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
WD 2TB dostupan...

no ima itko taj WD od 1 GB it magazinrs, jer ga ja mislim kupiti sljedeci tijedan pa me zanima da ne otvaram novu temu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WD 2TB dostupan...

Imam ja 2, i meni rade perfektno. Nemoj očekivat neke velike performanse...ali može bit da se to meni samo čini jer su mi u RAID1, i nisam ih testirao odvojeno.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lightning kaže...

Imam ja 2, i meni rade perfektno. Nemoj očekivat neke velike performanse...ali može bit da se to meni samo čini jer su mi u RAID1, i nisam ih testirao odvojeno.

ok ty, ma nije bi bitna brzina onako skidam puno materijala s neta pa mi bitan kapacitet itd,
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 0:01 (deja_vu).
17 godina
neaktivan
WD 2TB dostupan...

Cisto za storage, po meni nema boljeg rjesenja od WD Green Power serije. ne trebaju ti neke velike brzine, a sasvim su dovoljno brzi. Kako se ne vrte na punih 7200rpm, mozes i pretpostavit da će trajat dosta dugo.

0 0 hvala 0
17 godina
WD 2TB dostupan...

Ufff uzeo bi si ovaj od 2 tb al mi skupo... a dva od 1 tb dodu 1400 kn... al vec imam 4 diska.... ne znam sta da radimIznenađen

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice