WD 1TB adapter

poruka: 5
|
čitano: 1.760
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WD 1TB adapter

Imam problema sa externim hard diskom. Prije par dana sam izgubio adapter negdje u kući i pokušavao sam razne druge ali nije radilo i sada mislim da sam našao WD-ov (ali nisam siguran) ukljucio sam ga ali opet ne radi. Bojim se da ga nisam pokidao i kako da ga testiram da vidim jeli radi?

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WD 1TB adapter
dooma kaže...

Imam problema sa externim hard diskom. Prije par dana sam izgubio adapter negdje u kući i pokušavao sam razne druge ali nije radilo i sada mislim da sam našao WD-ov (ali nisam siguran) ukljucio sam ga ali opet ne radi. Bojim se da ga nisam pokidao i kako da ga testiram da vidim jeli radi?

adapter, kakav adapter? -postoji samo kabel (ugl USB).

Ako se bojiš da si nešto 'pokidao'.. vjerojatno jesi. Ali tek kad spojiš disk to možeš saznati. Ako je 2.5" tad je vjerojanto samo USB kabel, ako je 3.5" mora imati i napajanje (struju). To je već veći problem, ali HDD možeš izvaditi iz kućišta i spojiti direktno u PC (SATA+power) i vidjeti dali je HDD ispravan.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
1TB ima i adapter za napajanje, imam čitač HDD-ova ali moram ga prvo izvaditi iz kučišta
16 godina
neaktivan
Evo izvadio sam ga iz kučišta i stavio u čitač HDD-ova i radi normalno, može biti da sam uzeo krivi ac adapter
14 godina
WD 1TB adapter

- Ma to kad tako počne stvarat probleme, najbolje ga je izvadit iz njegovog kućišta

i ugradit u računalo.

- Druga opcija ti je uzet novo kućište za njega, mogu se pronaći dosta dobra kućišta,

ali to i košta nekih 200 do recimo 300 kn.

- Po meni najbolje od svega je taj HDD ugradit u PC i fino si uzet neki 2.5" disk koji ne zahtijeva

nikakvo dodatno napajanje, takav disk se lako prenosi i miran si.{#}

Valentin

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice