- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj WD blue ide na 49°C po ovim paklenim vrućinama. Dobro bi bilo staviti neki vent da ga eventualno hladi, ali nece mu nista biti, to je mehanika.
Evo već neka 2 mjeseca temperature hard diskova su mi poprilično velike u idle modu pogotovo primarnog jel to znak da bi uskoro mogo zakazat pošto ima već nekih 4-5 godina ili su ovo normalne temperature.
Evo slika
Sve ok nema razloga za brigu.Mogu oni izdrzat i vecu temp ali to im smanjuje vijek trajanja.Nabaci neki vent ako imas mjesta ili kupi ovo KLIK ili KLIK
Neznam koliko ali sigurno ce smanjiti temperaturu.
Hvala na odgovorima ali ću morat ostavit sve kako je pošto nemam mjesta za hladnjake zato što mi je prostor između ta tri diska jako mali,a ništa valjda će se temperature smanjit s prolaskom ljeta.
Hvala na odgovorima ali ću morat ostavit sve kako je pošto nemam mjesta za hladnjake zato što mi je prostor između ta tri diska jako mali,a ništa valjda će se temperature smanjit s prolaskom ljeta.
Ovi hladnjaci koje sam ti preporucio koriste se tako da hard stavis u njega i onda ga ventilator hladi :)
Ovi hladnjaci koje sam ti preporucio koriste se tako da hard stavis u njega i onda ga ventilator hladi :)
Aha tako to ide s hardovima do sad sam stavljo hladnjak samo na procesore pa sam noob što se tiće toga.
Nisam ni ja znao kako to ide ali sam saznao. <3 Google <3
Ako možeš ili ako imaš staro kućište (ko ja) možeš improvizirati i staviti vent na stranicu gdje su socketi za HDD,možeš skinuti i bočnu stranicu meni je odkad sam je skinuo pala temp. s 74 na 56