Verbatim 250 gb T-com zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 2.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Verbatim 250 gb T-com

Za produženi ugovor od T-com(Maxadsl) dobio sam vanjski disk Vertbatim 250gb za 1kn (USB 2.0 priključak).Mislio sam si taj disk neće dugo raditi i tako je bilo,radio je 2 mjeseca.Sad sam ja taj disk uzeo van iz kučišta,disk je Samsung 250gb 2.5".Kupio pci kontroler za sata diskove,jer nemam na matičnoj priključak za sata...komp star 7 godina....Stavio kontroler u pci,instalirao drivere.Nakon toga spojio taj hdd,preko sata podatkovnog kabla i na napajanje.Upalim računalo,prođe logo i nakon toga ništa se ne događa.A kad odspojim hdd,xp se uredno diže i u funkciji i driver je uredno instaliran i kontroler radi..Želim Vas pitati dali je netko ovo već pokušao,imao problema,dali je možda do kraja sad riknuo hdd ili je moguće preko nekih programa kod dizanja OS pokrenuti nešto za popravak...Hvala svima na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Verbatim 250 gb T-com
decek kaže...

Za produženi ugovor od T-com(Maxadsl) dobio sam vanjski disk Vertbatim 250gb za 1kn (USB 2.0 priključak).Mislio sam si taj disk neće dugo raditi i tako je bilo,radio je 2 mjeseca.Sad sam ja taj disk uzeo van iz kučišta,disk je Samsung 250gb 2.5".Kupio pci kontroler za sata diskove,jer nemam na matičnoj priključak za sata...komp star 7 godina....Stavio kontroler u pci,instalirao drivere.Nakon toga spojio taj hdd,preko sata podatkovnog kabla i na napajanje.Upalim računalo,prođe logo i nakon toga ništa se ne događa.A kad odspojim hdd,xp se uredno diže i u funkciji i driver je uredno instaliran i kontroler radi..Želim Vas pitati dali je netko ovo već pokušao,imao problema,dali je možda do kraja sad riknuo hdd ili je moguće preko nekih programa kod dizanja OS pokrenuti nešto za popravak...Hvala svima na odgovorima.

Ak ti disk nije opal na pod onda sigurno nije krepal vec ti je tu neka zbrka s tim Sata kontrolerom i prespajanjem na IDE vjerojatno. Poznato je da u tom Verbatim kucistu radi vrlo losa kineska elektronika i ja sam imal s tim problema pa sam samo promjenil kuciste sa jednim ovakvim dole i nema problema disk radi normalno nije on problem. Posto je to stara maticna i komp sve je moguce a mozda nekaj u Bios-u treba podesit, mozes probat uzet ovakvo kuciste i spojt ga na USB ak treba sa ona dva utikaca i disk bude radil sigurno.Cool

17 godina
neaktivan
Verbatim 250 gb T-com

KLIK.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice