USB flash FAT32 VS NFTS

poruka: 4
|
čitano: 2.202
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
USB flash FAT32 VS NFTS

Ispircavam se odma adminima sto otvarm trecu temu u oko 1h al tek mi sad sinulo(hebiga slabo pamcenje).Nego ovako imam adata usb stick od 8gb i kad ga formatiram na FAT32 jednostavno nemogu kopirat stvari vece od par gb dok na nftsu normalno dela,nego moje je pitanje dali je moguce sta napraviti da na FAT32 mogu stavit file od recimo 6gb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: USB flash FAT32 VS NFTS
R4zOR229 kaže...

.. pitanje dali je moguce sta napraviti da na FAT32 mogu stavit file od recimo 6gb?

-ne. Ograničenje =4GB (-2byte) za FAT32 (po fileu)

imaš NTFS ili exFAT, koristi ih. Ako ti windowsi ne nude mogućnosti formatiranja u npr NTFS, potraži HPtools ili nešto slično, mada im je namijena za izradu boota, ova 'sporedna' funkcija se može iskoristiti.

Ali, ne rade svi flash diskovi dobro tako formatirani, previše ograničenja i sl. Ponekad je rješenje selfextract RAR/Zip/7z... podijeljen na recimo 700MB.. rezultat je zadovoljavajući.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 23:04 (ihush).
17 godina

a ok nis onda to mi je u biti trebalo da mogu jedan hd filmic pogledat na tv-u a on mi ne cita nis osim FAT32

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 23:46 (R4zOR229).
16 godina

-potraži novi firmware za TV (obično čita NTFS i još poneku sitnicu..), informiraj se malo za svoj model.

Ali više, detaljnije o tomu nemogu...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice