Usb 3.0 externi disk

poruka: 5
|
čitano: 2.872
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Usb 3.0 externi disk

Pozdrav svima!

Imao bih jedno noob pitanjce. Imam u kompu ssd  od 60 gb s windowsima 7 (naravno da mi nije dovoljan kapacitet). E, sad sam u dilemi kupiti li externi usb 3.0 hdd (ploča mi podržava) ili interni hdd. Ono što ne znam je kakve bi performanse po pitanju brzine imao usb 3.0 externi hdd (za razliku od običnog sata 3 internog) ako bi na njega instalirao igre/aplikacije u smislu učitavanja i sličnih procesa.

Ispričavam se unaprijed ako je pitanje blesavog karaktera:-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Usb 3.0 externi disk

USB 3.0 ide preko 200MB/s...

Slobodno si upikni USB3.0 1TB 3.5' Verbatima, moćan i sočan...{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina

-ide USB3 na te brzine, ali (Don K., zaboravio) ne običan HDD nego SSD. Običan HDD može bit samo sporiji nego direktno spojen na SATA kontroler. Idealno ako da 60MBs što bi bilo dvostuko od USB2. (ovo je sad moje nagađanje...)

To je dovoljno za ugodan rad... ipak, potreban je i USB3 kontroler (to se zaboravlja?)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Imam usb 3.0 ploču (asrock extreme), ali pretpostavljam, kao što si rekao, da interni sata disk će uvijek biti brži od externog koji se spaja na usb 3.0. Samo me zanima koliko se osjeti u normalnom radu (učitavanje instaliranih igrara na externom hdd-u).

Hvala na odgovorima!

16 godina

ext. disk nije za install (može eSATA), ali je besmisleno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice