Imam Transcend usb stick od 8Gb.Star nekih mjesec i pol i do sada je radio savršeno.
Nakon formatiranja više ne pokazuje 8 Gb već 3.6 Gb.WTF???????
Pomagajte.....
Imam Transcend usb stick od 8Gb.Star nekih mjesec i pol i do sada je radio savršeno.
Nakon formatiranja više ne pokazuje 8 Gb već 3.6 Gb.WTF???????
Pomagajte.....
Formatiraj USB s ovim pa bi moralo prikazivati pravi kapacitet memory sticka.
Ma i meni se s njihovim USB-om dogodila slična stvar. Kapacitt se smanjio sa 4 na 3,6 gb
Ma i meni se s njihovim USB-om dogodila slična stvar. Kapacitt se smanjio sa 4 na 3,6 gb
Dobro to kužim ali nakon kupnje je imao kapacitet od 3.9 a sada od 3.5 Gb.
Ma Transcend je dobar ako je čovjeku cijena važnija od kvalitete, a za neprednije korisnike baš i nije. Nešto je sporiji, a ja sam imao neke probleme sa prepoznavanjem.
Formatiraj USB s ovim pa bi moralo prikazivati pravi kapacitet memory sticka.
Imam transcendov usb 16 GB. i ne mogu ništa staviti na njega, niti mogu išta brisati s njega piše mi svaki put da je write protected..probala sam ga formatirati ali ne želi.... na samom usb-u nema nikav hold da sam ga zakočila... pomoć ljudi .. i da sve mi je na read-only i ne mogu maknuti to nikako.. ugl. ne mogu ništa izmjeniti..
Sorry na off-topicu.
Dobio sam novi USB Voyager GT i kada ga idem formatirat uz pomoć HP Format Toolsa na popisu ga ne vidim jedino vidim HP Fotosmart D5100 USB Device koji sam u Device Manageru postavio na Disable. Kada ga stavim na Enable vidim USB i HP Fotosmart D5100 ili kada je ovaj HP Fotosmart D5100 na Disable i iskopčam USB od printera iz računala USB od Corsaira mi se pojavi na popisu u HP Format Toolsu. Prvo su Corsair i HP imali istu slovnu oznaku F: pa sam Corsairu promijenio u R: jer sam mislio da je to uzrok problema, ali sve je isto. U čemu je problem? Zašto ne vidim u HP Format Toolsu Corsairovu memoriju kada je ukopčan printer ili postavljen na Disable?