di ti imaš priključen ssd u marvell sata 3 ili onaj drugi i kakve su ti brzine,daj izmjeri pa postaj tu jer su moje i čudne brzine.preostaje mi jedino da probam napraviti reinstal windowsa pa onda videti kak mi bude.
edit:ako hoču napraviti reinstal windowsa moram prvo napraviti secure erase ssd?
Stari moje brzine su ti stranicu prije ove,bas smo usporedjivali nesto.Meni je spojen isto kao i tebi a marvel iskljucen jer mi netreba,s novim biosom sam dobio pod storage opciju da stavim jeli disk ssd ili hdd,koliko je to pomoglo i dali je uopce neznam,e i jos nesto ti si napisao da ti je spojen u bijeli port,to je kod mene marvel a plavi intel i ako imamo slicnu plocu vjerujem da je i kod tebe tako,provjeri to obavezno.sto se tice reinstala winsa nemoras secure radit iako ja napravim uvijek ali nemoras.Ja to radim na nacin da na hdd imam jednu particiju od 5gb i tamo winse,nikakve programe osim ocz toolsa i tako napravim secure erase.ima i drugih nacina ali ovako mi je najlakse.Mozda ti nemoras tako ja govorim za sebe i vertex,pozz
i ja sam stavil sad novi bios i sve isto.da,meni su bijeli sata3 i zadnja dva su marvell i nije mi tam priključen.mislim da budem ipak napravil reinstal win pa budem videl kak bude onda.
edit:ovo ne kužim baš za secure erase ssd i za win na hdd jer mi je sve to novo još.