Spašavanje podataka iz windows profila?

poruka: 14
|
čitano: 2.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Na kompjuteru mi se počeo javljati blue screen sve češće i češće dok windowse više uopće nisam mogao pokrenuti niti ih reinstalirati. Izvadio sam HD i spojio ga na drugi kompjuter zajedno sa postojećim HDiskom. HD uredno prikazuje, ali je folder windows prazan. Problem je u tome što prije formatiranja obavezno moram spasiti podatke iz jednog profila iz windowsa za kojeg sad nemam dopuštenje za otvaranje. Kako otvoriti My Documents toga profila i spasiti podatke??????

EDIT by LUXX:Nemoraš stavljat žuti marker.Poruka se i ovako vidi citat

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 13:07 (LUXX).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spašavanje podataka iz windows profila?

Nadam se da će ti ovo pomoći!

http://support.microsoft.com/kb/308421

17 godina
neaktivan

Samo jedno pitanje: S-ATA ili ATA disk? S ATA diskovima ide relativno jednostavno... Moraš "resetirati" password na tom useru na starom hardu, imam ti ja jedan programčić, te nakon toga pristupaš svima podacima bez problema... Naravno, ako nije neko teško oštećenje hardware-a. U tom slučaju, ide malo teže.

17 godina
skosovic kaže...

...ali je folder windows prazan. Problem je u tome što prije formatiranja obavezno moram spasiti podatke iz jednog profila iz windowsa...

Ako su u pitanju Win XP onda su ti korisnicki profili u folderu "C:\Documents and Settings" a ne u "C:\Windows"
Pizda im materINA
16 godina
neaktivan
Znam. Time sam samo htio objasniti da je nemoguće pokrenuti profil čiji podaci mi trebaju
16 godina
neaktivan

ATA disk!!! Kako se zove to čudo od programa?

17 godina

pa jednostavno spoji HDD na drugi komp i onda udi u C:\Documents and Users\%username% i kopiraj si pdoatke na neki drugi disk...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa to sam i napravio, ali ACCESS IS DENIED! jer nisam ulogiran pod tim profilom do kojega više ne mogu doći.

16 godina
neaktivan

Napravi ovo sto ti je Whalter vT poslao. Otvori link, objasnjava kako preuzeti prava ( postati owner )  direktorija. A prava ce ti dopustiti

da mozes vidjeti sadrzaj direktorija.

Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 17:29 (zmikic).
17 godina
neaktivan

Sorry na kasnijem odgovoru, je li ti kasno sutra ujutro, ostalo mi je na poslu? Inače, ja sam tako spašavao desetak kompova nakon reinstalacija i "izgubljenih" podataka, tako da stojim iza svojih riječi. Ako nisi već riješio problem, čujemo se ujutro...

17 godina
neaktivan

Možeš probati i ovo

Ako imaš negdje pri ruci Ubuntu Live CD, ubaci ga u računalo i bootaj ubuntu i

trebao bi automatski imati mountane svoje particije sa diska, pa odaberi particiju gdje ti se nalazi željeni folder

i pokušaj prekopirati na neki drugi disk ili USB ili nešto slično...

Eto možda ti pomogne.. ako već nisi našao drugo rješenje.

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
16 godina
neaktivan

Hvala Whalteru i Zmikicu, ali mi jednostavno ne dopušta da to napravim. Evo poruke koja mi se javlja kada pokušam neku mapu staviti na share: AN ERROR OCCURRED WHILE TRYING TO SHARE MY PICTURES. aCCESS IS DENIED. tHE SHARED RESOURCE WAS NOT CREATED AT THIS TIME.

16 godina
neaktivan

Prometeje spasio si me. UBUNTU je zakon! Preporučujem da ga svi imaju pri ruci kad Windowsi počmu za.....

Pozdrav i puno hvala           Smijeh

17 godina
neaktivan

Drago mi je da si riješio problemOsmijeh

Lijep pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice