Snimač + Traxdata

poruka: 11
|
čitano: 1.998
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Snimač + Traxdata

E ovak...trebao bi preporuku za pržilicu koja se dobro nosi s Traxdata medijima...

...pošto su kod mene jeftiniji za 50 lipa od općeprihvaćenog Verbatima zanima me s kojim snimačem bi mogao ostvariti dobre odnose

...na duge relacije. Smijeh

...Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Snimač + Traxdata
 Kao da mi čitaš misli...baš sam razmišljao o tome modelu...Smijeh

...nego ima ko iskustva s dotičnom pržom??

17 godina
Snimač + Traxdata

Vjeruj mi, ne možeš nać ništa bolje, aniti da hoćeš i tako su cijene sve oko 200kn.. NIšt adrugo nego odlična pržilica :P

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

E ovak...trebao bi preporuku za pržilicu koja se dobro nosi s Traxdata medijima...

...pošto su kod mene jeftiniji za 50 lipa od općeprihvaćenog Verbatima zanima me s kojim snimačem bi mogao ostvariti dobre odnose

...na duge relacije. Smijeh

...Hvala!

Pržilica ko pržilica, jednio ako dosta pržiš uzmi LG, on ima 2 godine garancije (ako se ne varam jedini) al to je vise manje sve isto.
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
neaktivan
Snimač + Traxdata

Od kad sam prešao na Pioneer nikad nikakvih problema sa prženjem ili čitanjem DVD, CD-a...

Ja još uvijek koristim svoju DVR-111, a buraz mi ima tu novu DVR-216 sata verziju i prezadovoljan sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Snimač + Traxdata

Ja sosbno posjedum Pioneer DVR-216DBK SATA i prezadovaljan s njom!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Snimač + Traxdata

Hvala puno na prijedlozima...uzeo sam Pioneer 216-icu. Osmijeh

...Lock na temu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 12:32 (Jerkenovski).

0 0 hvala 0
17 godina
Snimač + Traxdata

Evo nabavio i ja Pioneer 216DBK, i kupio ima 1-2 mj. OMEGA DVD i CD, i nemore mi učitati DVD pise kao da je prazan(mislim  0KB slobodno), dok je CD dobro pročitao, mislim da je do dvd-a, jer sam imao sa OMEGOM i prije problema, sta vi mislite?
(Neću nigdi ić 4-5 dana jer je napada snijeg pa da se nebrined jeli mi do pržilice)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 19:22 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Evo nabavio i ja Pioneer 216DBK, i kupio ima 1-2 mj. OMEGA DVD i CD, i nemore mi učitati DVD pise kao da je prazan(mislim  0KB slobodno), dok je CD dobro pročitao, mislim da je do dvd-a, jer sam imao sa OMEGOM i prije problema, sta vi mislite?
(Neću nigdi ić 4-5 dana jer je napada snijeg pa da se nebrined jeli mi do pržilice)

Kud baš omegu...da i ja mislim da je do dvd-a.
Uzmi verbatima...ili u najgorem slučaju traxdata medije
Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
17 godina
Jerkenovski kaže...
markoal kaže...

Kud baš omegu...da i ja mislim da je do dvd-a.
Uzmi verbatima...ili u najgorem slučaju traxdata medije
 Heh, ma znam, uzet cu te, thx!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice