Savjet za pržilicu

poruka: 31
|
čitano: 5.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Može savjet koju marku pržilice uzet. Htio bi neku koja nema problema čitat sve vrste medija (ritek itd...), da mogu pržit filmove, gledat... Ne kužim se puno u taj dio hardwera. Dosad sam imao NEC pržilicu i sa njom je bilo manjih problema. Nije htjela čitat medije (ritek medij i šta več ima kod tih medija), morao sam radit update firmware i onda je radila. Light Scribe mi ne treba, jel ga ne koristim češto. Bitno je isto da bude SATA sučelje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Koliki je najveći iznos koji kaniš potrošiti?

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

200 kn, još 20-30 kn ako bude trebalo. Bilo bi dobro da ima dvije godine garancije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Ovo ti je odlična pržilica ja je koristim već 3 mj. i radi bez problema.

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160022

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Sad čitam ovo i pod zaključak lik kaže da kod 16x snimanja DVD-a je potrebno flashati novi firmware. To mi se ne sviđa. Jesi ti svoju flasho ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Kolko tisuća komada DVD-a može snimit pržilica? Meni je Pioneer DVR-109, izdrža 3 godine i negdi 7000-8000 snimljenih šta DVD-a šta CD-a, te mi je počeja od 10 DVD ispravno snimit njih 7, a sa CD-im je bilo sve uredu. Zaminija sam ga prije misec dana sa DVR-115.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savjet za pržilicu

ja imam pioneer dvr-215dbk i prza je odlicna, uzmi ili pioneer ili nec i neces fulat.

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
benko kaže...

ja imam pioneer dvr-215dbk i prza je odlicna, uzmi ili pioneer ili nec i neces fulat.

Jel se isplati Plextor ako se snima jako puno komada na dan?
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Radim sa philipsom već 2god i nikakvih problema nije bilo čita sve jedino ti trebaju programi za određene formate što je logično ali za philips imam samo pohvale

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Radim sa philipsom već 2god i nikakvih problema nije bilo čita sve jedino ti trebaju programi za određene formate što je logično ali za philips imam samo pohvale

Imam i ja Philips skoro 2 godine, sve radi ok osim jedne iritantne stvari. Malo je offtopic ali da ne otvaram novu temu da te pitam nesto.
Meni se cesto zna desiti da prilikom otvaranja ladice dvd se jos vrti, nekad manje nekad vise pa me zabrinjava, i kad przim i kad citam s dvd-a.
Imam i obicni dvd pogon (asus) i to se nedogadja kad izvlacim ladicu, dakle s njim dvd/cd je u stanju mirovanja, a sa philipsom okrece dvd s otvorenom ladicom.
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina

Pioneer

(ja koristim sony i isto je super, bez greške već godinama, prezadovoljan sam, ali mislim da je pioneer best buy)

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160062

17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Uzmi LG, jedini ima dvije godine garancije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

LG se statistički najviše kvari (iskustvo frenda iz vemila, servisera....)

17 godina
neaktivan
soldier kaže...

LG se statistički najviše kvari (iskustvo frenda iz vemila, servisera....)

Al zato su tu dvije godine garancije, budimo realni pržilice su potrošna roba, jednostavno ih svak mijenja za par godine uoptrebe.
Sve je to isto, sve se proizovodi u Kini. Tako da sto kupis, kupio si istu stvar.
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Mislim da nemozes nesto previse pogrjesit..po meni pioneerCool

0 0 hvala 0
17 godina

ja imam sony DVD pržilicu oko 5-6 godina...nije imala nikakvu grešku do sada..dakle ne slažem se da ih svatko mijenja za par godina...mislim da je bolje dati 50kn više za pioneer recimo, nego kupiti LG koji će se relativno vjerojatno pokvariti...

17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Kako to da če se lg relativno pokvariti, a sony neće. Imao sam uređaj od samsunga, vrata su se sama od sebe zatvarala i otvarala. Nec imam oar godina, nisam imao problem osim što su vrata škripala prilikom otvaranja i zatvaranja. Brdo filmova i sprženih cd/dvd -ova je izdržala. Nekako mi sony, samsung za te stvari baš nisu. Gledam NEC stranicu, i tamo piše Optical Disc Drives (Sony NEC Optiarc) Šta ima to znači .

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 12:29 (sage).

0 0 hvala 0
17 godina

Po mojem osobnom iskustvu uzmi LG, ali mislim da je sve više manje isto. Meni stara CD pržilica od LG-a još uvik prži i to brzo ko prvog dana ( a ispžila je masu CD-a) . Sa novom DVD pržilicom također LG, a koristim dvije, imam super iskustva. Dok mi npr pržilica iz HP laptopa svaki peti DVD upropasti ( i spora je do boga, duplo sporija na istoj brzini od LG-a).

17 godina
vulerious kaže...

Ovo ti je odlična pržilica ja je koristim već 3 mj. i radi bez problema.

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160022

Potpisujem!!!

Ako  mene pitas uzmi bilo koju LG-jevu przilicu, samo nemoj NEC, zasad smo imali njih najvise na reklamacijama i ljudi se konstantno zale na njih (tu i tam pogodis neki bolji model)
Moj prijedlog definitivno LG ili ako ne nadjes SATA model uzmi Pioneer-ovu neku.
Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | Kingmax 2x1GB DDR2-800 @ 920MHz 4-4-4-12 | Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B |
17 godina
protjeran
Savjet za pržilicu

Pioneer DVD#RW 215DBK

Bolje biti pocetnik nego n00b

0 0 hvala 0
17 godina
Ako  mene pitas uzmi bilo koju LG-jevu przilicu, samo nemoj NEC, zasad smo imali njih najvise na reklamacijama i ljudi se konstantno zale na njih (tu i tam pogodis neki bolji model)
Moj prijedlog definitivno LG ili ako ne nadjes SATA model uzmi Pioneer-ovu neku.
 Hmmmm ja imam NEC DVD RW ND-2500A vec 5 GODINA!!!!!!!!!!!!! i svaki tjedan bar 25 komada DVD ova sprzim tako da ..... Sve komponente sam zamjenio dva puta al przilicu ne:) Jedino je prije nekog vremena pocela odbijati przenje traxdata DVD minusa ali jos sluzi... NEC je jedino sto poznajem u bitiCool
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
Dermentor kaže...
  Hmmmm ja imam NEC DVD RW ND-2500A vec 5 GODINA!!!!!!!!!!!!! i svaki tjedan bar 25 komada DVD ova sprzim tako da ..... Sve komponente sam zamjenio dva puta al przilicu ne:) Jedino je prije nekog vremena pocela odbijati przenje traxdata DVD minusa ali jos sluzi... NEC je jedino sto poznajem u bitiCool
Kao sto rekoh........... ali nisu previse pouzdane, ja sam s NEC-om imal samo problema, LG zasad sve super.
Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | Kingmax 2x1GB DDR2-800 @ 920MHz 4-4-4-12 | Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B |
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Uzet ču LG http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1160043 Cijena je isto ok.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Pioneer DVR-215 DL sata kao i svi ostali pioneer ( prije sam posjedovao Pioneer DVR-111,DVR-112 i DVR-115 ATA) pržači su najbolji što se tiče snimanja medija ali neke dvd medije jednostavno nemogu da čitaju promjena firmwarea ne pomaže opet isto.

LG GSA H66N sata koji sam nedavno kupio te medije bez problema čita a što se tiče snimanja i tu je ok to ti govorim radi usporedbe jer posejdujem i jednu i drugu pržilicu  )  pa ti sam opet odluči što je bolje za tebe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Ma kupi Pioneera neš falit. Nemoj štedit ni na medijima koristi samo Verbatim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bara kaže...
 Jel se isplati Plextor ako se snima jako puno komada na dan?
Nekad je plextor bio zakon. Nekoliko svjetlosnih godina iznad drugih. Izdržao je po stotinjak CD-a dnevno. Pravi radni konj. I cijena je bila nekoliko puta veća od ostalih. Danas više nije tako. Mijenjamo u firmi Plaxtore isto kao i sve druge pržilice.
Ali, ćini mi se da to danas uz cijene pržilica nije više ni bitno. To je ionako jeftina potrošna roba. Svaku godinu do dvije mora se uzet novi bez obzira na firmu.
17 godina
Savjet za pržilicu

Imam LG i Pioneer nema neke razlike u snimanju (LG snima i DVD-RAM i 2.g. garancija), a koristim samo Verbatim za snimanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Mislim da imam problem sa Optiarc pržilicom. Sve je OK osim snimanja na DVD-RW i DVD+RW medije. Snimanje traje beskrajno dugo, a kada konačno završi rezultat je nečitljiv. Je li moguće da pržilica ima neki kvar zbog kojeg ima problema samo s izbrisivim medijima?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Savjet za pržilicu

Ovak...dvoumim se...da uzmem Lite On ili Pioneer przilicu...svi govore da je pioneer broj jedan međutim ja sam također samo dobro čuo

...vezano uz Lite On snimače.

0 0 hvala 0
17 godina

Pioneer, mada ne'mreš puno fulat tu...Plextor ako misliš izdvojit više novaca i dobiti kvalitetnije

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice