Pozdrav....imam jedan problem sa prženjem..naime skoro svaki dvd koji pržim neće mi spržit..bilo šta da pržim...jel a cd msm da normlano prži...tj nisam baš siguran..inače ovi dvd-i su svi novi i prazni...to znam...jel znate u čem je problem?...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
najvjerovatnije otisao uredjaj. Probaj ga u drugom kompu.
Najvjerojatnije odlazi przilica, dakle kupi novu, ili posudi od frenda nekoga njegovu, pa ako na njegovoj ne javlja problem, odalzi przilica.
Jel se može kako očisti pržilica?
Jel se može kako očisti pržilica?
Nvjerujem, a i da moze, ja se ne bih upustao u to, jednostavnije das pare.
Ma ja mislim da se može...al sam neznam kak...:/
Zapravo sjećam se da sam imao neki cd koji je imao neku četkicu na sebi pa bi to kao čistilo nekaj. Bilo je to dosta davno i ne sjećam se da je bilo nekog učinka :D Možda da probaš ispuhat prašinu jedino.
Da to sa cd-om..a jel se može to kako otvorit pa očistit?..
otvori pa baci u smeće
postoje 2 rješenja
1.može bit da koristiš loš medij(dvd)
2.moguće da odlazi pržilica-kupi si novu nisu neke par za 250 kn nađeš dobru DVD-DL
A možeš izvadit kompletnu pržilicu van al ne garantiram da će pomoć.
A možda baš je loš medij...al čudi mi..novi dvd-ovi..i da neće baš pržit..
Kolko se sjećam imao je Nero neki dijagnostički program u tu svrhu pa vjerojatno postoji sličnih freeware stvari na internetu. Tak bi mogao provjeriti jel medij.
E da..to mi treba..a jel postoji neki program ko za hard disk da možeš pogledat jel sve u redu sa pržilicom?
E da..to mi treba..a jel postoji neki program ko za hard disk da možeš pogledat jel sve u redu sa pržilicom?
Može otvorit pržilicu i uzmeš stapić s vatom otopiš alkoholom i očistiš leću. Ako je leća mutna, baci u smeće. Obično ak je mutna teško da će očitat CD/dvd-a.
A kod nove dvd pržilicu baš nije skupa a košta oko 150kn. Samo moraš pazit na kopji ide prilključak a postoje dvije vrste IDE/PATA i SATA.
da ne otvaram novu temu pitao bih ovdje .....nema puno iskustva sa prženjem(korisitm trenutno Nero Burning ROM 10)..zelim da spržim neke filmove na DVD ali ne mogu nikako? pocne i prestane i izbaci ovako kao na slici..koju god brzinu da stavim istpizbaci...mozda sam nesto pogresno stavio u postavkma??
da ne otvaram novu temu pitao bih ovdje .....nema puno iskustva sa prženjem(korisitm trenutno Nero Burning ROM 10)..zelim da spržim neke filmove na DVD ali ne mogu nikako? pocne i prestane i izbaci ovako kao na slici..koju god brzinu da stavim istpizbaci...mozda sam nesto pogresno stavio u postavkma??
Pokusaj sa nekim drugim programom, npr: ashampoo
ma odi samo na Burn files
i stavi unutra datoteku od filma i to je to
jer nekad npr kad odeš burn video
zna doć do toga
kao što je na slici
nisam bas shvatio.mozes pojasniti
joj sory ti koristiš burning room
ja sam mislio da imaš express
nabavi ovaj nero express
on ti je bolji i jednostavniji
ništa od ovog nije pomoglo..kako mogu biti 100 % siguran da je optika za smeće...(2007 godine sam ja kupio ovu optiku neka marka label flash ? )
ništa od ovog nije pomoglo..kako mogu biti 100 % siguran da je optika za smeće...(2007 godine sam ja kupio ovu optiku neka marka label flash ? )
odi i kupi si LG ili sony
LG ti se kreće već o d 200 kn