Problem sa tvrdim diskom

poruka: 3
|
čitano: 625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem
pozz
imam jedan problem,reinstall sam windows 7,i sve normalno dok ne mi se ne upali desktop,i vidim da mi ne ocitava HDD,imam 1 na kojem su windowsi,i jos jedan za ostalo,i taj drugi "ne postoji",bios ga ocita i pise ime i sve,ali pise 0 bytes,a ovaj drugi ocita normalno 160gb,i sad neznam kak da to sredim ako je uopce moguce,do prije reinstalla je bilo sve normalno a sad ga nema,iso sam u computer managment/disc managment i samo je c disc,ovog nema ni dole ni nigdje,koda nije u kompu,i tako isto na device manager/disc drives i nema,samo jedan pokazuje,ako itko ima znanja i volje za ovo pomagaj.
hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Problem sa tvrdim diskom

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa tvrdim diskom

Probaj zamijeniti podatkovni kabel (SATA, PATA), zamijeniti port u koji je disk ukopčan.
Ako ti nakon toga i dalje pokazuje da je 0b, odnesi ga kod prijatelja i spoji na njegovom računalu. Bolje kod prijateljice. Ako i na tom računalu ne detektira veličinu diska, disk je mrtav.
Ili, ako imaš onu seriju Seagateovih diskova sa lošim firmwareom, možda se samo "zbugirao". 

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice