Problem s pržilicom

poruka: 14
|
čitano: 2.748
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s pržilicom
pitanje

ovako imam ovu pržilicu PIONEER DVD-RW DVR-109 koja je kupljena prije nekoliko godina i prije nisam na ovom kompu ništa kopira na cd i sl.sad kada to želim ne mogu.u neru express nakon 1 minute piše "DMA-driver error,CRC error F: PIONEER DVD-RW DVR-109.Burn process failed at 40x (6000 kb/s).svi cd-i i dvd-ovi mi rade normalno.u čemu je problem zna li itko???

Timski rad je zakon. Uvijek možeš okriviti nekog drugog.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s pržilicom

Ej imam isti problem sa istom pržilicom. Ali ja sam ga koristio vec par godina i sve je super radilo dok prije tjedan dana nisam kupio novi hard disc od 500gb koji je sata a ovaj stari hard mi bio ata. sad kad sam sve instaliro neradi mi ni taj pioneer rec ni plextor cd-rec koji je na istom kablu kao i pioneer. Sve sam probo i novi fireware i drivere za maticnu i bios i sve al nista nemogu napravit. ako tko ima bilo kakvo rješenje molim za pomoc. HVALA

16 godina
neaktivan
Problem s pržilicom
autorov komentar

ajde ako iko zna pomozite.ako išta triba još nabrojat kažite

0 0 hvala 0
17 godina

Ako ju nisi koristio dugo vremana vjerojatno ne podrzava nove medije. Bas sam jucer rijesio isti problem na Pioneer DVR-110 s novim firmwareom i neki dan na  Lite-on(nije snimao na Traxdatu). Link za tvoju przilicu:

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Support/BusinessProducts/Blu-rayDisc+DVDWriters/DVDComputerWriters/ci.DVR-109.Support?tab=B

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 13:18 (Kristyans).
16 godina
neaktivan
Problem s pržilicom
autorov komentar

evo skinio ono i idem instalirat i ponudi mi update firmware ja potvrdim kad ono "Failed to move to the normal mode.do you retry to update?"ja kliknem da i ono ponovo neće.šta ću sad??

0 0 hvala 0
17 godina

Nisam jos vidio takvu poruku. Pretpostavljam da su ti svi programi vezani uz przilicu pogaseni? Probaj restartati Windowse, ne moze skoditi,mozda ti je ostao koji program u memoriji a vezan uz DVD-RW.

16 godina
neaktivan
Problem s pržilicom
autorov komentar

evo nakon restarta opet neće da se instalira.imali još koja ideja???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s pržilicom
autorov komentar

jel se vi bojite pomoć ili šta???zna li iko i jel iko ima sličan problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s pržilicom

Odi u device manager pa disejblaj ide kanal na kojem ti je prza pa restartaj komp i pusti da ti ju opet nadje.Probaj i reinstal Nera a moguce je da ti i je przilica na kraju svog radnog vijeka.

Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 22:47 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...

jel se vi bojite pomoć ili šta???zna li iko i jel iko ima sličan problem?

Kupi novu pržu i sve ok
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
16 godina
neaktivan
Problem s pržilicom
autorov komentar

ma kupt ću novi komp za 3-4 tjedna al ovog ću ostavit za ostale ukućane.pa da im rješim taj prolemčić

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 22:53 (pod009).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
F1-IVO kaže...

Odi u device manager pa disejblaj ide kanal na kojem ti je prza pa restartaj komp i pusti da ti ju opet nadje.Probaj i reinstal Nera a moguce je da ti i je przilica na kraju svog radnog vijeka.

može li mi iko objasnit di da uđem imam neki Primary ide channel,Secondary ide channel,VIA bus master ide controller i šta da onda uradim???
17 godina

Stavi na onom kanalu gdje ti je przilica opciju uninstall i restartaj racunalo. Ako ne znas na kojem su ti kanalu stavi uninstall i za Primary i za Secondary i restartaj. Poslije restarta kad udjes u opcije tih kanala pod Advanced mora ti biti DMA mode ukljucen za sve prikljucene uredjaje,ako je PIO prebaci na DMA. Tamo gdje nemas uredjaja prikljucenog treci red u tim opcijama ce biti zasivljen pa ne moras nista ni dirati.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

proba sam i to ali neće i dalje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice