Problem s eksternim diskom

poruka: 5
|
čitano: 951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s eksternim diskom

Imam prijenosni HDD, dobio ga uz produženje T-Comovog ugovora Verbatim 250 gb, čita brzo, zapisuje u redu, formatirao sam ga odavno u NFTS, no neki dan sam primjetio vrlo čestu stvar koja smeta ukoliko se nešto stavlja na njega u to vrijeme.

Naime, disk se svako malo sam od sebe poremeti i čujem windowsov zvuk da je neki uređaj iskopčan i za 2s se pojavi poruka kako je spojen novi uređaj, stvar se ponavlja svakih par minuta što mi stvarno nije jasno.

Ovo je kao da se on svako malo "resetira" ili ga ja ručno odspojim i spojim. Što može biti uzrok ovog problema i kako ga riješiti?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s eksternim diskom

Kabel, konektro u kucistu diska i konektor na kompu. Ako ga kopcas na prednje USBove na kucistu nemoj. Ti USBovi cesto ne daju dovoljno struje za rad externog USB diska. Obavezno direktno u plocu ga kopcaj.

17 godina

Kada ga spojim sprijeda onda komp ni ne prepoznaje hard disk, a zašto ponekad ako samo malo dotaknem kabel ili hdd to se ponovi, resetira se

17 godina
neaktivan

Ili kabel ili konktor u kucistu diska. Probaj drugi kabel, gurnes li skroz do kraja kabel u disk?

17 godina

Da, gurnem ga do kraja i nije baš previše osjetljiv na tom djelu, čak malo i mrdam spoj ali nastavi normalno raditi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice