Pozdrav svima.Kada ubacim cd(dvd/divx nebito)nece da mi ga primi npr:neki film,igrica,crtaci.Uzmem cd dobro ga obrisem sve uradim ali nece da mi ga nikako primi.Zasto?molio bi da mi kazete zbog cega i sto,
Hvala.
beki007
Pozdrav svima.Kada ubacim cd(dvd/divx nebito)nece da mi ga primi npr:neki film,igrica,crtaci.Uzmem cd dobro ga obrisem sve uradim ali nece da mi ga nikako primi.Zasto?molio bi da mi kazete zbog cega i sto,
Hvala.
beki007
A vjerojatno čitač diska, zvuči najlogičnije.
sta da radim?
Pa zamjeni ga.
No možda uopće nije do toga. Prije koliko si ga nabavio, koja je marka?
Prije godinu dana sam komp kupio.stvarno neza koja je marka.
Ako oces dacu ti moje komponente kompa
Neznaš koji čitač imaš, pa sikini Everest, automatski prepozna sve komponente.
Tako češ saznati koji je.
Imam Everest odavno,skinuo sam ga davno sa neta ali gdje da udjem kako bi vidio marku diska....
Evo ovako. Everest-računalo-sistemski izvještaj-diskovni podsustav-optički uređaj.
Sretno.
Ja sam davno imao isti takav problem. Tada sam se obratio jednom strucnjaku i on mi je rekao da neke marke pisaca ne mogu citati pojedine CD-ove DVD-ove.... Ali na kraju se ispostavilo da je problem bio u tome sto mi je pisac zastario xD Imao sam pisac marke Samsung.
Vidiš da je rekao da mu ništa ne čita, a ne samo pojedine CD-ove.
ovak ak budeš kupovo novi čitač uzmi lg ja imam na svakom kompu ukuči od lg-a i niti jedan nije u proteklih 5 godina crko al od onog naj starijeg pa ovog što je star 6 mjeseci jel rade odlično i na svakom imam light scribe to mi je najdraže na njima kad pravim cd-e da nemoram ručno pisat a i light scribe cd-i nisu skupi dvd-i su jeftini a cd-i skuplji nezz zaš al svedno ne koristim cd sam dvd heh moja preporuka lg-čitač
Vidiš da je rekao da mu ništa ne čita, a ne samo pojedine CD-ove.
Pa vidim ja sta je on napisao. Ja kazem sta se meni desilo -.-
Ja nisam rekao da mi nece nijedan cd primiti nego samo neke,naprimjer:Lord of rings Conquest mom drugu moze da primi a slabiji mu komp od moga 100puta
Optički uređaj MI5359X OGS952H SCSI CdRom Device
Optički uređaj HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 (DVD+R9:16x, DVD-R9:12x, DVD+RW:22x/8x, DVD-RW:22x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
Eto to je to.
Kod mene je citac marke LG i nisam imao nikakvih problema.sa ocitavanjem cd-a
Update-aj firmware za svoju DVD pržilicu.