Problem sa dvd przilicom

poruka: 16
|
čitano: 3.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem(cd)

Pozdrav svima.Kada ubacim cd(dvd/divx nebito)nece da mi ga primi npr:neki film,igrica,crtaci.Uzmem cd dobro ga obrisem sve uradim ali nece da mi ga nikako primi.Zasto?molio bi da mi kazete zbog cega i sto,

Hvala.

beki007

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

A vjerojatno čitač diska, zvuči najlogičnije.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 22:02 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

sta da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

Pa zamjeni ga. Smijeh

No možda uopće nije do toga. Prije koliko si ga nabavio, koja je marka?

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

Prije godinu dana sam komp kupio.stvarno neza koja je marka.

Ako oces dacu ti moje komponente kompa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

Neznaš koji čitač imaš, pa sikini Everest, automatski prepozna sve komponente.

Tako češ saznati koji je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

Imam Everest odavno,skinuo sam ga davno sa neta ali gdje da udjem kako bi vidio marku diska....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

Evo ovako. Everest-računalo-sistemski izvještaj-diskovni podsustav-optički uređaj.

Sretno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem

Ja sam davno imao isti takav problem. Tada sam se obratio jednom strucnjaku i on mi je rekao da neke marke pisaca ne mogu citati pojedine CD-ove DVD-ove....  Ali na kraju se ispostavilo da je problem bio u tome sto mi je pisac zastario xD Imao sam pisac marke Samsung.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

Vidiš da je rekao da mu ništa ne čita, a ne samo pojedine CD-ove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem

ovak ak budeš kupovo novi čitač uzmi lg ja imam na svakom kompu ukuči od lg-a i niti jedan nije u proteklih 5 godina crko al od onog naj starijeg pa ovog što je star 6 mjeseci jel rade odlično i na svakom imam light scribe to mi je najdraže na njima kad pravim cd-e da nemoram ručno pisat a i light scribe cd-i nisu skupi dvd-i su jeftini a cd-i skuplji nezz zaš al svedno ne koristim cd sam dvd heh moja preporuka lg-čitač

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem
thuglife kaže...

Vidiš da je rekao da mu ništa ne čita, a ne samo pojedine CD-ove.

Pa vidim ja sta je on napisao. Ja kazem sta se meni desilo -.-

16 godina
neaktivan
Problem sa dvd przilicom

Ja nisam rekao da mi nece nijedan cd primiti nego samo neke,naprimjer:Lord of rings Conquest mom drugu moze da primi a slabiji mu komp od moga 100puta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa dvd przilicom

Optički uređaj MI5359X OGS952H SCSI CdRom Device

Optički uređaj HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20  (DVD+R9:16x, DVD-R9:12x, DVD+RW:22x/8x, DVD-RW:22x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)

Eto to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa dvd przilicom

Kod mene je citac marke LG i nisam imao nikakvih problema.sa ocitavanjem cd-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa dvd przilicom

Update-aj firmware za svoju DVD pržilicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice