Problem sa DVD čitačem

poruka: 7
|
čitano: 3.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lil help over here :(

Pozz svima.

moze li neko da pomogne,stvar je u sledecem:

Imam cd/dvd čitač koji NEĆE da učitava CD/DVD i možda,kazem možda ga ocita poslije 5-15 minuti,a upalim PC i ako imam cd/dvd u čitaču onda se cd/dvd pravilno ucita.

neznam do cega je,ako biste mogli dati neki savjet,ili rjesenje uopsteno,to bi me spasilo mojih muka :(

AMD Phenom Quad Core 2.40 ghz DDR3 RAM --- 4 GB Windows 7 ultimate GeForce 9600 GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Lil help over here :(
jotan. kaže...

Pozz svima.

moze li neko da pomogne,stvar je u sledecem:

Imam cd/dvd čitač koji NEĆE da učitava CD/DVD i možda,kazem možda ga ocita poslije 5-15 minuti,a upalim PC i ako imam cd/dvd u čitaču onda se cd/dvd pravilno ucita.

neznam do cega je,ako biste mogli dati neki savjet,ili rjesenje uopsteno,to bi me spasilo mojih muka :(

Vjerovatno je kraju, doslo vrijeme da ide u vjecna lovista.

btw nov dvdrw ti nije puno sada, mislim da ih ima i ispod 150kn

Najbolja opcija

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina

Možda nije do dvd rom-a. Imao sam istu situaciju kao i ti. Često nije bilo uopće dvd rom-a u prikazu u My Computer. A kad ga je bilo onda je radio normalno. Nekoliko mjeseci kasnije otišla je matična. Napuhalo se nekoliko kondezatora i izgorila matična. Taj dvd rom i sada dalje radi u novom kompu. Tako da je možda do matične.

Najbolje da ugasiš komp i isključiš ga iz struje i onda probaj vrhom prsta proći preko vrhova kondezatora na MB i vidi je li na opip vrh malo napuhan. Vidi možda je do toga. ili stvarno dvd crkava.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 11:40 (Moth).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e pa to moze biti.

A siguran sam da nije do DVD/CD ROM-a zato sto su kod servisera spajali preko usb-a Novi i opet nije radilo a ovo cu probati al sumnjam i u ovo,bilokako Hvala :)

AMD Phenom Quad Core 2.40 ghz DDR3 RAM --- 4 GB Windows 7 ultimate GeForce 9600 GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa DVD čitačem

imam ja jedno pitanje u vezi brzine čitaka jeli normalno 4gb kopirati iz dvd na komp za 30min jeli to sporo!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa DVD čitačem

Zavisi, ako je dvd star 10 godina ili ako je tek nov iz fabrike...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa DVD čitačem

uzeo sam ga prije neki 2 godine

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice