Problem sa DVD citacem

poruka: 5
|
čitano: 3.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa DVD citacem

imam jedan neobican problem, znam da ima mnogo slicnih tema, ali moj je problem sto mi nece citati obicne DVDove, ali hoce Dual Layere, a mislio sam da njih cit ista glava?

obicne cd-ove mi cita super jer je to druga glava,

molim pomoc jer imam puno programa, igara i zapisa na DVDovima, nemogu kupiti novi citat jer se radi o laptopu sa integriranim citacem, ako je probrem u driverima mozete li mi reci kako da ih promijenim

molim sve koji znaju da mi pomognu hitno mi je

Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa DVD citacem

kupi si dvd čistač(to je dvd na koji se nanosi tekučina i onda se čisti glava)

15 godina
neaktivan
kupio sam onaj s cetkicama, dali ima razlike?
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan

da zavisi koji si čistač kupio cd ili dvd

na te četkice se nanosi tekučina

16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

imam jedan neobican problem, znam da ima mnogo slicnih tema, ali moj je problem sto mi nece citati obicne DVDove, ali hoce Dual Layere, a mislio sam da njih cit ista glava?

obicne cd-ove mi cita super jer je to druga glava,

molim pomoc jer imam puno programa, igara i zapisa na DVDovima, nemogu kupiti novi citat jer se radi o laptopu sa integriranim citacem, ako je probrem u driverima mozete li mi reci kako da ih promijenim

molim sve koji znaju da mi pomognu hitno mi je

To što Dvd nemože očitati jer formati sa DVD ne prepoznaje a prepozna samo na DVD DL a postoji više vrsta DVD-a od kojih su najbolja marka Verbatim jer ako kupuješ DVD moraš pažljivo izabrat DVD jer kod zapisa gdje kod zapisa lako se primjeti boja je kao srebrna, a kod plave i crne ne prepoznaje jer takav slučaj sam ja imao. Na laptop nepostoji integrirana Dvd čitač jer je u njemu šarafljen da nemože vani i može se zamjeniti novim čitačem. Ali kada budeš kupio novi DVD RW preporučam da kupiš kvalitetni pisač/čitač, jer postoje cijene što su skuplja i kvalitetnija jer u biti može prepoznati svaki formate na CD i DVD-a a kod jeftinija i lošija jer u krinku neke nove formate DVD i CD djelomično prepozna formate. Osmijeh

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice