Problem s bootanjem

poruka: 4
|
čitano: 1.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem s bootanjem

Do danas moj "stari" komp je radio uredno i bez problema. Međutim, danas kada sam ga išao upaliti dočekao me sljedeći natpis "disk boot failure, insert system disk and press enter". Ja sam stavio DVD od Windowsa i započela je reglurano instalacija. Kada sam došao do djela gdje treba odabrati gdje želim da se win. instalira, piše mi da nije pronađen niti jedan upravljački uređaj, tj. komp ne prepoznaje HDD (ono gdje bi trebalo pisati ime HDD-a sve je zasivljeno). Je li HDD riknuo ili... ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 14:35 (FileFicho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s bootanjem
Zvuči tako, no postoji mogućnost da je problem u samom SATA kabelu koji povezuje HDD s matičnom, prvojeri prvo to
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
Re: Problem s bootanjem
The Unforgiven kaže...
Zvuči tako, no postoji mogućnost da je problem u samom SATA kabelu koji povezuje HDD s matičnom, prvojeri prvo to

Jesam, to sam našao na googleu i to sam prvo napravio, ali nažalost bez uspjeha {#}

14 godina
Problem s bootanjem

FileFicho

- Kolega, otišao ti je HDD, nadam se da si radio redovito backup, jer ako nisi, ostao si bez svega.

- Trebaš novi HDD, preporuka WD Cavier Black.

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice