Problem sa bad sectorima

poruka: 3
|
čitano: 1.087
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa bad sectorima

pozdrav ekipa, otvaram još jednu temu za ovakav problem, ne želim nikome zauzimati prostor u temi za pomoć.. uglavnom, prije nekoliko dana napravio sam test sa HD Tune i dobijem rezultat od kojeg sam skoro pao u nesvjest.. prikazuje mi da je oštećen onaj postotak koji otprilike nije zauzet.. disk je formatiran 2 puta (nikad nije ni padao) i star otprilike 9 mjeseci.. odnio bi ga kao reklamaciju ili tako nešto, ali kupio sam već gotovo računalo, kada sam bio potpuno mutav, a sa vremenom sam promijenio neke komponente od onih gotovih, tako da neznam kako sad postupiti.. moje je pitanje koliko još može izdržati disk u ovakvom stanju i šta da napravim za neku reklamaciju?? hvala puno svima unaprijed..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa bad sectorima

Ne mogu pristupiti hard-u; uvijek me traži da formatiram, ali želim to izbjeći jer na hardu imam kolekciju glazbe i dokumente u wordu i excellu koje trebam. Postoji li ikakav program da povratim izgubljene datoteke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa bad sectorima
aquarius017 kaže...

Ne mogu pristupiti hard-u; uvijek me traži da formatiram, ali želim to izbjeći jer na hardu imam kolekciju glazbe i dokumente u wordu i excellu koje trebam. Postoji li ikakav program da povratim izgubljene datoteke?

Imaš Hirens CD boot i potraži scan za hdd i on popravlja bad (hdd regenerator i hdd scan i repair) ali se nakon popravka možeš skinut sve s hard diska i kupiš nove hdd i staviš na novu miran si.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice