Prjenosni hard disk

poruka: 21
|
čitano: 3.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

molim savjete mislio sam kupit neki prjenosni hard disk da ne moram sve instalacije igra i filmove snimat na dvd-ove

sad gledao sam po vemilu i nisam u potpunosti shvatio cemu sluzi onaj icy box  ako sam dobro skuzio to je da se obican hdd stavi u to i da onda nastane prjenosni hdd sa hlađenjem ..... sad neznam ako je to tako ili je to nest peto, pa kako mi se onda bolje isplati da uzmem taj icy box ili da uzmem neki obican prjenosan hard disk mislio sam uzet za 780 kn HDD Ext. WesternDigital 640GB WDH1U6400E, My Book2, USB2.0, 16MB cache, 7200rpm ili uzet jedan icy box i stavit 1.5 t unutra to bi bilo negdje 1100 - 1200 kn

tko pjeva zlo ne misli ja ne pjevam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

sory sto nisam stavio nikave linkove jer kad otvorim nesto u vemilu mi se otovi kao okvir i nema linka pa nemogu poslat

tko pjeva zlo ne misli ja ne pjevam

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prjenosni hard disk

Bolje uzmi već gotov externi nego da slažeš, koliko vidim imaju WD a oni su dobri.

http://www.nfl.com/
17 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

Imam WD MyBook 1TB i IcyBox + Seagate 500GB... Sa oba sam zadovoljan.

FA FA LA SI MI TI FA LA TI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

pa ja ciljam na to da za cim manje pare dobim cim veci prjenosni hdd dobro ajde ne bas nije sad sve u velicini (gb) necu da mi to sto cu kupit pregori ili takvo nesto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

a kaj komplicirano je stavljat hdd u icy box?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
night_hunter kaže...

pa ja ciljam na to da za cim manje pare dobim cim veci prjenosni hdd dobro ajde ne bas nije sad sve u velicini (gb) necu da mi to sto cu kupit pregori ili takvo nesto

Uzmi neki provjereni disk i IcyBox, onaj najobicniji. Mislim da ćeš biti zadovoljan.
night_hunter kaže...

a kaj komplicirano je stavljat hdd u icy box?

Nije... Mislim da čak dobiješ i upute. Meni su ga u dućanu složili i poslali, ali sam ga već puno puta otvarao... Ništa komplicirano.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2009 20:35 (kompotko).
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

mislio sam uzet 1.5 t u neki icy box do 300 kn i to je 1500 kn ili ovako obican od 1 t za 1000 kn vemil heh ja mislim da mi se ne isplati tako uzet u icy box-u najvjerojatnije cu uzet ovako vec gotov samo imam 1 pitanje mogu sad ja igrat instalirane igre na prjenosnom hdd-u tojest ima li to ugrađeno hlađenje kao obicni hdd-i da se mogu ponasat prema njemu kao da je u kompu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
night_hunter kaže...

mislio sam uzet 1.5 t u neki icy box do 300 kn i to je 1500 kn ili ovako obican od 1 t za 1000 kn vemil heh ja mislim da mi se ne isplati tako uzet u icy box-u najvjerojatnije cu uzet ovako vec gotov samo imam 1 pitanje mogu sad ja igrat instalirane igre na prjenosnom hdd-u tojest ima li to ugrađeno hlađenje kao obicni hdd-i da se mogu ponasat prema njemu kao da je u kompu

Onda uzmi WD MyBook. Možeš imati normalno instalirane igre. Sve ti je isto ko obican disk, osim kaj je povezan prek USB-a i kaj stoji vani.
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

Evo i mene isto zanima neki prijenosni hard disk i ovaj gore mi se cini dobar ali imam par pitanja:

1) Ako instaliram neku igru na njega da li će on to moći pokrenuti dovoljno brzo pošto je to preko USB-a?

2) Hoće li doći do pregoravanja ako se igra igra s njega ili koliko će temperatura biti visoko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Evo i mene isto zanima neki prijenosni hard disk i ovaj gore mi se cini dobar ali imam par pitanja:

1) Ako instaliram neku igru na njega da li će on to moći pokrenuti dovoljno brzo pošto je to preko USB-a?

2) Hoće li doći do pregoravanja ako se igra igra s njega ili koliko će temperatura biti visoko?

1. Meni je bilo sve ok, normalno sam pokretao.
2. Nebi trebalo...
17 godina
odjavljen
Prjenosni hard disk

1. Ovisi o igri, neke igre štekaju i kad običnom disku padnu performanse. Isto tako većina igara će ti raditi samo na onom kompu na kojem su instalirane i prestati raditi ako ga formatiraš. Inače se ne preporuča takva instalacija

2. Ako uzmeš gotov, onda si 100% siguran da je on napravljen za rad u kućištu i temperatura nije tvoja briga.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

Ok, hvala. Pričekat ću još možda koji tjedan pa ću onda ako se ništa ne promijeni vjerojatno kupiti ovaj WD MyBook.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1080089

i ovaj drugi night_hunter sam isto ja imam novi nick jer sam zaboravio mail na prvom lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

To bih odmah uzeo ali mi je malo preskupo. Uzeo bih tog poslije ljeta ali mi ovaj treba sada.

90% forumaša ima potpis. Ako s među onih 10% prepiši ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk
90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 9:43 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

Onda?

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Prjenosni hard disk

Kupljen

Radi dobro, formatirat ću ga u NTFS da bude brži. Jedina mana je da se ne napaja preko USB-a nego s AC adapterom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice