Pretvorba eksternog HDD u interni problem.

poruka: 1
|
čitano: 1.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pretvorba eksternog HDD u interni problem.

Ok vidio sam da vec ima slicna tema ovoj, no moram rec da sam naletio na odredjen problem.

Dakle evo sto se desilo.

Posjedujem neki (ne mogu se sjetit tocno naziva) , WD-ov 500 gb eksterni hard disk. Nakon sto sam primjetio da se onaj otor u koji mi treba ic usb na njemu , odvojio , odlucio sam napravit od toga hard diska interni.

I tu su naravno nastali problemi. Kada sam skinuo sa njega sve dodatke, spojio sam ga na svoj komp preko sata kabela i naravno ustekao ga na odgovarajuce napajanje. E sad evo problema, kompjuter mi ga nije prepoznao, i nastavlja ga ne prepoznavati i dalje. Procitao sam na random internet stranici da postoje hardovi koji su bas napravljeni da budu eksterni, pa me zanima dali se moze ta cinjenica nekako zaobici ili nesto tu propustam ili nisam nesto skuzio tocno?

Sam sistem ga nije prepoznao (windows 7), te po odlasku u bios primjetio sam da ga moje racunalo ni tamo ne prepoznaje.

Nadodat cu isto tako da nisam isprobavao da spojim samo taj hard jer nisam vidio nekog smisla tome posto nema ni windows ni nista gore te ne vidim kako bi to imalo moglo pomoci, I'm just sayin...

Zahvaljujem se unaprijed na odgovorima i nadam se pomoci jer mi se stvarno ne da nosit to u neki servis da bi mi naplatili neku bizarnu cijenu za 2 lema.

Hvala

Lawlite

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 2:55 (Lawlite).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice