Partition Manager 0.9 - problem

poruka: 12
|
čitano: 2.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Evo , ja želim C disk povećati s 9 Gb na 15 Gb , odnosno da D disku oduzmem 6 Gb . Ja tako narihtam i onda stisnem " back " da vidim da li je on to prihvatio , i on to vrati na početnu veličinu . Ne znam što učiniti , molim za pomoć! To je DEMO verzija programa  . Evo slika :

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 22:10 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Partition Manager 0.9 - problem

Ako hoćeš povećati c particiju zašto povećavaš d particiju? Tako kaže tvoja slika. Ako hoćeš povećati c onda to i napravi pa će ti se d za toliko smanjiti

16 godina

Kaj misliš dal je ovo dobro ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 22:23 (emerik).
16 godina
bed kaže...

Ako hoćeš povećati c particiju zašto povećavaš d particiju? Tako kaže tvoja slika. Ako hoćeš povećati c onda to i napravi pa će ti se d za toliko smanjiti

Ah , nema veze , bum probal . Puno ti hvala !
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Upravo tako
16 godina
bed kaže...
emerik kaže...

Upravo tako
 Probal sam , restartal se , čekal sam nekoliko minuta i vidim particije i nisu se promijenile . Ne znam što da učinim .
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Evo , ja želim C disk povećati s 9 Gb na 15 Gb , odnosno da D disku oduzmem 6 Gb . Ja tako narihtam i onda stisnem " back " da vidim da li je on to prihvatio , i on to vrati na početnu veličinu . Ne znam što učiniti , molim za pomoć! To je DEMO verzija programa  . Evo slika :

Meni se nekak čini da ti je to glavni razlog zašto ne primijeni zadane mu promjene na particijama. Demo verzije NE NUDE punu funkcionalnost programa
16 godina
TripperNX kaže...
emerik kaže...

Meni se nekak čini da ti je to glavni razlog zašto ne primijeni zadane mu promjene na particijama. Demo verzije NE NUDE punu funkcionalnost programa
 Dobro . A možeš mi možda napisati link na kojem mogu skinut punu verziju nekog Partition Managera , besplatno ? Unaprijed hvala !
17 godina
neaktivan

u tome ti ne mogu pomoć, ne koristim takve programe, još uvijek me fura skepsa prema dinamičkom povećavanju/smanjivanju particija. probaj proguglat, upiši pojmove "resize partition freeware" i sl. i izbjegavaj razne wareze, moglo bi ti se neko čudo naselit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TripperNX kaže...

u tome ti ne mogu pomoć, ne koristim takve programe, još uvijek me fura skepsa prema dinamičkom povećavanju/smanjivanju particija. probaj proguglat, upiši pojmove "resize partition freeware" i sl. i izbjegavaj razne wareze, moglo bi ti se neko čudo naselit

A , dobro . Hvala ...
16 godina

Što mislite o programu EASUS Partition Manager 3.0 home Edition ?

16 godina

Želim particiju D smanjiti , a C povećati no ne pokaže mi se opcija , da kad smanjim D , da mi se poveća C . Ako znate pomagajte . Da znate kako program izgleda , evo slika : 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice