Particioniranje hard diska

poruka: 5
|
čitano: 3.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozz...imam hard disk od 1 TB i on ima tri particije...e sad kak da ja napravim bez da moram ponovo instalirat windows da imam 2 particije odnosno C i D, a da E particiju izbrisem i onih 300 gb sta je na njoj da se pribroje D particiji?

hocu li zbog toga izgubiti podatke na D particiji?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 21:42 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Particioniranje hard diska

Jako slična tema, mislim da ćeš se snaći... LINK

16 godina
Re: Particioniranje hard diska

u disk manageru, obrišeš E particiju i dodaš D particiji. C je vjerojatno OS, pazi, vjerojatno postoji još jedna (skrivena) 100MB, to je boot.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 21:51 (ihush).
16 godina

Evo, kolega ti je odgovorio prije mene. Slijedi upute u mojem postu i u postu ispod mog. Tu ti je dosta dobro objašnjen rad s particijama u Partition Wizard programu. Sve to radiš bez gubitaka podataka na disku. A ako nešto i zezneš imaš mogućnost repair diska pa možeš vratiti izgubljene podatke. Radi korak po korak i kad se privikneš vidjet ćeš da je program lagan za korištenje, u njime možeš raditi s particijama gotovo sve što želiš.

300 GB E particije samo spojiš sa D. Prostor koji ti ostaje slobodan na C i D možeš mijenjati da više prostora daš jednoj ili drugoj particiji i time mijenjaš njihove velićine. Možeš od slobodnog prostora stvarati i neke nove particije, itd...

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ok,hvala puno

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 10:08 (domac5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice