Oštećeni DVD-DL

poruka: 7
|
čitano: 4.744
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Oštećeni DVD-DL

Dakle, nabavio sam jedan DVD-dl od 8.5gb koji sadrži neke programe ili aplikacije (nisam siguran) i počeo sam prebacivati podatke na komp. ali nakon pola sata prebacivanja dobio sam upozorenje da je prisutan error zbog oštećenog medija. Pogledao sam 'ispod' i vidio da je dvd izgreban, ali ne toliko da ne bi mogao prebacivati. Stoga bih vas pitao postoji li neki program koji bi omogućio da ipak dođem do tih podataka? Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oštećeni DVD-DL

ISO buster mislim.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oštećeni DVD-DL

Ok. Probati ću s njim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Oštećeni DVD-DL

možeš i sa alcoholom. lijevo odabereš čarobnjak za kopiranje i u novom prozoru staviš kvačicu na preskakanje grešaka u čitanju

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

možeš i sa alcoholom. lijevo odabereš čarobnjak za kopiranje i u novom prozoru staviš kvačicu na preskakanje grešaka u čitanju

Eh kako se ja nisam tog sjetio a non stop koristim Alcohol.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan

Prvo vidi/iskopiraj podatke koji su citljivi (ili primeti koji fajlovi rade probleme)

Zatim opali ISO Buster za one koje su osteceni. Brze je

Osim ako nije originalan nemoj koristiti Alcohol 120%..molim te.

ISO buster je (skoro) besplatan. Kupovanjem "otkljucavaju" se neke naprednije opcije koje ionako neces nikada trebati

Nazalost ovi postupci u 90% slucajeva ostaju nereseni,sto zbog vremena koje iziskuju i to sto jednostavno fizicko ostecenje je nepovratno ostetili podatke

A o kakvom tipu podataka se radi? Ako je DVD dobro dode i DVD decrypter sto u tom slucaju stavis da jednostavno ignorira ostecenja na tom delu diska

"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot
17 godina
odjavljen
Oštećeni DVD-DL

Ako ignoriraš graške, aplikacija ti neće raditi kako treba ili neće uopće raditi. Napravi image s bilo kojim programom i stavi mu da pokuša oštečene podatke pročitati više puta. Ako to ne prođe, onda možeš samo izvući one aplikacije koje nisu oštečene.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice