Ostecen hard disk

poruka: 14
|
čitano: 8.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ostecen hard disk

Znaci od laptopa 2"5 hard je u pitanju star 7godina hitachi.Na njemu sam imao sve.A onda je crko nije htio bootat.Onda je moj ametni brat otvarao ga i maknuo kao neki cip mali sa hard diska.Koji je strugao.I dirao je rukama hard koji je otvorio tj onaj okrugli dio.Dal je moguce to dovest u funkciju il da ne racunam na to vise?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ostecen hard disk
Dotz kaže...

Znaci od laptopa 2"5 hard je u pitanju star 7godina hitachi.Na njemu sam imao sve.A onda je crko nije htio bootat.Onda je moj ametni brat otvarao ga i maknuo kao neki cip mali sa hard diska.Koji je strugao.I dirao je rukama hard koji je otvorio tj onaj okrugli dio.Dal je moguce to dovest u funkciju il da ne racunam na to vise?

Zaboravi na taj hard, cim ga je i otvorio.

--------------------------
17 godina
Dotz kaže...

Ako si sve držal na tom disku,{#} a nemaš backup niti na nekim običnim DVD-ima onda ga fučkaj sad je prekasno.Bratu udari čušku iza uha za otvaranje diska, s bitnim podacima kaj je još i najgore uglavnom pomoči ima itekako no nije jeftina kontaktiraj Infolab ako su podaci bitni i to je to.{#}

http://www.infolab.hr/

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan
Ostecen hard disk

Hm  al nigdje nema vidljivih ostecenja.Cak ni najmanjih. Znaci nista a? Steta..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ostecen hard disk

Jebi ga stari moj slike i te stvari neke meni fakat bitne skupljane godinama. A vidjet cu kaj mogu kako god hvala.

Dobio je on svoje.,

0 0 hvala 0
17 godina
Dotz kaže...

Jebi ga stari moj slike i te stvari neke meni fakat bitne skupljane godinama. A vidjet cu kaj mogu kako god hvala.

Dobio je on svoje.,

Ako su magnetne ploče na disku neoštečene, ili ako su još u dobrom stanju nema problema Infolab to rješi bez frke to sigurno. Oni zamjene elektroniku ili glavu za čitanje podataka, nikakav problem u praksi ali cijena posla je prilično visoka obično no ako su podaci vrlo bitni i ako ih hočeš vratit nazad nemaš drugog izbora.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
Ostecen hard disk

Postoji još jedan servis za vraćanje podataka, http://www.helpdisc.hr/. Nije InfoLab jedini :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ostecen hard disk

PA otprilike cijena bi bila?Poslo sam im mail kaze lik donesi pa da vidimo.Al ono..

0 0 hvala 0
17 godina
Dotz kaže...

PA otprilike cijena bi bila?Poslo sam im mail kaze lik donesi pa da vidimo.Al ono..

Zavisi od metode. Čuj, odnesi pa nek ti kažu kaj misle koliko će to koštati. Imaj na umu da ćeš vjerojatno detekciju platiti.
A sad razmisli o nekom backup sustavu, jer da si ga imao, ne biš sada imao problema. 

No ako su pr0n i manga slike, neće ti se isplatiti. Ako su obiteljske stvari... ha, čuj, samo ti znaš koliko ti to vrijedi.
Računaj da neće biti ispod koje tisuće kuna. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
15 godina
neaktivan
Ostecen hard disk

Da gledo sam cijenik osta sam paf.Nista to ce  doc tek za godinu dvije kad ce bit visak para ovak mi se fakat ne isplati.Steta da je to toliko skupo.

0 0 hvala 0
16 godina

Šteta što je otvaran medij. Nadam se da će uspjeti recovery. 
Javi se u Data Sector, oni se bave takvim stvarima. 

12 godina
neaktivan
Ostecen hard disk

IMAM Hd od 1terabajt i kad ga spojim na komp nece da ga pokrene neg zuji lagano i cuje se kako stane i opet se pokrece... zna li netko koji je kvar i dali se moze popraviti HD... Tnx

0 0 hvala 0
15 godina
Ostecen hard disk

samo kad kupis drugi sistem i napravis backup sistem provjeravja backup hard svako toliko XD

ja sam trpo se na hdd od 500gb i sad mi je scedio dobio bad sectore i pola podataka sam spasio ali ostala polovica se ili nemoze prebacit jer su bas na bad sectorima ili nemam mjesta na glavnom hardu -.-

danas nosim na reklamaciju u links nadam se da ce uvazit garanciju imam racun i sve samo nemam njegovu kutiju i onaj zuti papiric iskreno se nit ne sjecam da je bio gore na kutiji..

rijec je o WD 500gb caviar blue sata star godinu i po

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ostecen hard disk

Stranica Infolaba izgleda kao da se bave čišćenjem postrojenja u Černobilu, a ne spašavanjem podataka {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice