Optički pogon ne prži

poruka: 9
|
čitano: 3.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optički pogon ne prži

mislim da mi je crknuo pogon,svaki put kada umetnem cd mediji u pogon on mi ga ne prepoznaje

počne se vrtit pa stane pa se opet počne vrtit pa opet stane i tako neku minutu i pol i onda mi nakraju piše da umetnem cd koj

je bio umetnut i tako sam pokušao sa nekoliko programa i opet ista priča.

molim riješenje

life is short

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Optički pogon ne prži

Mislim da dobro mislis, BTW jesi li probao sa Lens Cleaner CD-om

Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan

jesam ni to nije pomoglo

life is short
17 godina
neaktivan

Izgleda da je otišao u vječna lovišta. Skupi 200 - tinjak kuna i po novi.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
16 godina
neaktivan

Postoji mogućnost da nisi sve rekao. Da li si dirao kablove u konfi. Probaj okrenut kabel od cd-a (dio koji se spaja na cd) obrnuto. Taj slučaj neprepoznavanja cd i traženja da se umetne cd je obično krivo okrenut onaj pljosnati kabel. Ako nije ni to, onda ti je definitvno riknula leća na cd-u. Velim, probaj okrenut prvo kabel. Drugo odi u Start>My Computer>Desni gumb na properities, zatim hardware>device manager>DVD/CD-ROM drives, dvoklik na tvoj cd uređaj. Umetni cd disk u cd pogon (bilo koji),  i u tabu Volumes klikni na Populate i ako tada piše da nema cd diska unutra onda je riknuo. Zamjeni ga novim. Ccca 200 kuna DVD pržilica (prži i cd-e to valjda znaš.) A probaj updejtati drajver za taj cd. Tko zna, nitko ništa, krhko je znanje.

17 godina
neaktivan
Optički pogon ne prži

Otišla ti je pržilica. Ne isplati se trošiti vremena i novca na nju.Nego skupi 200kn i uputi se po Pioneera jednog.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thonchek kaže...

Otišla ti je pržilica. Ne isplati se trošiti vremena i novca na nju.Nego skupi 200kn i uputi se po Pioneera jednog.

To sam i ja napravio i pomoglo je.
17 godina
neaktivan
Optički pogon ne prži

Pa da. Šta se ima živcirat i ulagat za 200kn. Samo si u minusu. Odmah kupi novu i to je to

AMD Athlon X2 6000+ 3,0GHz/HDD Seagate 320 GB/Gigabyte HD4850/Fortron 400W PNF series/Kingmax 2GB DDR2/MB GIGABYTE GA-MA770 DS3/Logitech MX-518 Batman edition/Samsung 2223NW

0 0 hvala 0
17 godina
Optički pogon ne prži

Evo iman i ja problem ima par sati san bio posta ali bio sam "alone"(saam)

Evo ja u četvrtak uzeo Pioneer 216DBK i prvo san stavlja OMEGA DVD i kao ucita da ima 0Kb slobodno dok je OMEGA Cd ucitalo, pa drugi put reka jednom da mi uzme Verbatim DVD i nije bilo nikojih osim Maxell i on uzeo te i nece da cita pise da je 0 KB slobodno.
Neznam jel do przilice(neradi) ili nemore citat te nepoznatije marke, a frend ima neku pioneer nema pojma koju i on je jednom imao maxell i ucitalo mu je, sad da stavim novi firmwire, ili do cega je?(ili pak nemore citat ove nepoznatije)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice