Optiarc firmware

poruka: 10
|
čitano: 2.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optiarc firmware

Na HP Compaq 6720s imam optiarcovu AD-7561A pržilicu i želim update-at firmware ali nigdje ne mogu naći za download, ni na njihovoj stranici a ni na hp-ovoj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optiarc firmware
Zašto to želiš napraviti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Optiarc firmware

zato što imam neke probleme sa prženjem dvd-ova, kada ga okrenem naopako vidim da preskače dijelove u prženju, kad probam pokrenut taj dvd naravno ne mogu ga otvorit, radi se o Philips DVD-R medijima, na drugoj pržilici nije bilo problema

15 godina
neaktivan
hjerkic kaže...

zato što imam neke probleme sa prženjem dvd-ova, kada ga okrenem naopako vidim da preskače dijelove u prženju, kad probam pokrenut taj dvd naravno ne mogu ga otvorit, radi se o Philips DVD-R medijima, na drugoj pržilici nije bilo problema

Ne kuzim ovo

16 godina
neaktivan

pa kad pržiš dvd, ako ga ne spržiš do kraja vidiš da dio na koji je sprženo je tamniji od onog gdje nije prženo, e kod mene malo tamnog malo svijetlog i tako par puta...

15 godina
neaktivan
Optiarc firmware

aha, to nevjerujem da ce ti pomoc firmware... Mozda je bas osla przilica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Optiarc firmware

hmmm? Firmware vjerojatno neće rješiti problem.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
Optiarc firmware

Imam i ja optiarc, nije dobar, nesto je s konektorima, malo radi malo ne, ponekad se usred ucitavanja s medija sve zblesira-nestane iz my computera... tj iskopca se iz racunala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optiarc firmware

Imam i ja optiarc i nisam imo problema s njim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hjerkic kaže...

pa kad pržiš dvd, ako ga ne spržiš do kraja vidiš da dio na koji je sprženo je tamniji od onog gdje nije prženo, e kod mene malo tamnog malo svijetlog i tako par puta...

Prvo isprobaj sa medijima drugih proizvođača; isto tako, probaj i sa + R medijima;

ako se događa ista stvar na svima - odmah znaš u čemu je problem; ako samo na nekima - pomogao bi update firmwarea  - ali ga nema, vjerojatno s razlogom (kupi novi).

Postoji Samsungova pržilica za notebooke, peterostruko je jeftinija od originalnih i radi jako lijepo sa medijima različitih proizvođača.

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice