Na HP Compaq 6720s imam optiarcovu AD-7561A pržilicu i želim update-at firmware ali nigdje ne mogu naći za download, ni na njihovoj stranici a ni na hp-ovoj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zato što imam neke probleme sa prženjem dvd-ova, kada ga okrenem naopako vidim da preskače dijelove u prženju, kad probam pokrenut taj dvd naravno ne mogu ga otvorit, radi se o Philips DVD-R medijima, na drugoj pržilici nije bilo problema
zato što imam neke probleme sa prženjem dvd-ova, kada ga okrenem naopako vidim da preskače dijelove u prženju, kad probam pokrenut taj dvd naravno ne mogu ga otvorit, radi se o Philips DVD-R medijima, na drugoj pržilici nije bilo problema
Ne kuzim ovo
pa kad pržiš dvd, ako ga ne spržiš do kraja vidiš da dio na koji je sprženo je tamniji od onog gdje nije prženo, e kod mene malo tamnog malo svijetlog i tako par puta...
aha, to nevjerujem da ce ti pomoc firmware... Mozda je bas osla przilica
Imam i ja optiarc, nije dobar, nesto je s konektorima, malo radi malo ne, ponekad se usred ucitavanja s medija sve zblesira-nestane iz my computera... tj iskopca se iz racunala..
Imam i ja optiarc i nisam imo problema s njim
pa kad pržiš dvd, ako ga ne spržiš do kraja vidiš da dio na koji je sprženo je tamniji od onog gdje nije prženo, e kod mene malo tamnog malo svijetlog i tako par puta...
Prvo isprobaj sa medijima drugih proizvođača; isto tako, probaj i sa + R medijima;
ako se događa ista stvar na svima - odmah znaš u čemu je problem; ako samo na nekima - pomogao bi update firmwarea - ali ga nema, vjerojatno s razlogom (kupi novi).
Postoji Samsungova pržilica za notebooke, peterostruko je jeftinija od originalnih i radi jako lijepo sa medijima različitih proizvođača.