Uzeo sam novi ssd Corsair nova series 60gb....jel mogu če da mi zbog ovog segate 2tb pokazuje samo ocjenu 5.9 u windows expirence....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzeo sam novi ssd Corsair nova series 60gb....jel mogu če da mi zbog ovog segate 2tb pokazuje samo ocjenu 5.9 u windows expirence....
Nije baš pouzdan taj WEI. Testiraj s HD tune disk pa vidi koje su mu brzine.
I primjetiš li ti promjenu nakon što si instalirao windowse na ssd?
daaaa....učita win jedno 30-40 posto brže nego wd raptor..a pritom jako tih,nečujan s obzirom na runilicu raptora...kakav je taj po performansma jel to bolja il lošija serija ssd-a?dobio sam ga od brata za rođendan pa...
daaaa....učita win jedno 30-40 posto brže nego wd raptor..a pritom jako tih,nečujan s obzirom na runilicu raptora...kakav je taj po performansma jel to bolja il lošija serija ssd-a?dobio sam ga od brata za rođendan pa...
http://www.corsair.com/ssd/nova-series-ssd/nova-series-2-60gb-solid-state-hard-drive-cssd-v60gb2a.html
Briga te onda što kaže WEI.
Neznam za preformanse, vidim da je sata II pa vjerojatno malo sporiji od nekog sata III ssd-a
Na kojem disku ti je os?
na ssdu....hm neznam zašto je sad odjednom užasno usporio???
Odnesi ga u servis.
Jel na SATA III port spojen?
Jel ima razlike na onim ubodima u sata2_0,sata2_1,sata2_3 na ploči?na disku mi piše da je sata 2??msm.da mi je ploča max sata 2..piše do 3gb...Di na svojoj ploči uključim da radi u achi modu?nemogu nigdje nači u biosu opciju?
Iskopcaj HDD, ostavi samo SSD, stavi u bios da ti boot-a sa njega i onda pokreni Windowse.
Moze bit da ti je boot dio otisao na HDD, takodjer ti moze bit da nemas AHCI drivere.
ahci drivere se ins..il se poštima u biosu..znači dam ugasim komp..išetkam sve hdd..ostavim sam ssd i pustim da jednom digne win?