Novi eksterni hard disk :D

poruka: 10
|
čitano: 3.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz ljudi,

evo treba mi neki eksterni hard disk. Treba bit između 500GB i 1000GB. Veličina i nije toliko bitna, ali je bitno da se može nosit (znači da nije WD Book). Cijena oko 500 kn (može oko 50 - 60 kn više). Meni se sviđa WD Elements Desktop 1TB od 559 kn u Linksu

Prijedlozi?

P.S. Mora bit iz dućana u Rijeci

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 14:42 (lordlojkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Što nitko nema nikakve prijedloge? Dajte, molim vas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://www.ventex.hr/ProductDetails.aspx?id=0140440&pg=G0300503

Elements Desktop je jednako velik kao MyBook i treba dodatno napajanje, traži 2,5 incha diskove, npr. WD Passport ili ovaj gore, 450kn 500gb

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

S*ebo sam se. Na slici mi je manje izgledao ovaj Elements (mislim na kućište). Vidjet ću još prijedloga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

WD elements je cisto solidan hard imam ga vec par mjeseci radi 0/24h bez problema, vrlo vjerovatno cu uzeti jos jedan. Kuciste je znatno manje od my booka i stvara nikakve vibracije kao my book.

☠\\ P➋P //☠ FLAC - Free Lossless Audio Codec Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali se može onako "komotno" nosit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novi eksterni hard disk :D
Evo kupio sam ovaj Elements. E sad, htio bih napravit particije na disku. Kako to napravit?? Dali se moze svaka particija formatirat u drugaciji format (ntfs, fat32)
15 godina
neaktivan
RE: Novi eksterni hard disk :D
Evo kupio sam ovaj Elements. E sad, htio bih napravit particije na disku. Kako to napravit?? Dali se moze svaka particija formatirat u drugaciji format (ntfs, fat32)
17 godina
neaktivan

Može se napravit više particija. Menije to u win7 pod: upravljanje računalom, znači desni klik na moje računalo i odabrat "upravljanje računalom", pronađeš disk i podjeliš na koliko želiš paricija i koju  veličinu. Formatitanje moraš probat kad podjeliš disk.

0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice