Mali problem s HDDom

poruka: 6
|
čitano: 1.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mali problem s HDDom

e znači ovako :D imam verbatim hdd od 250gb koji mi je par puta pao na pod xD i oke radio je sve do jučer kad je opet pao (nemojte mi se smijat :(  ) i sada danas ga uzmem i radi... radim neš na njemu i opet ne radi... svijetli plava lampica na njemu ali ga nema u computeru... imam windows 7 i dali imate neki davjet ili da kupim novo kućište jer mi se čini da disk radi (unutra je samsungov neki...)

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mali problem s HDDom

sry ba dp... ovako sada sam ga probao staviti na komp i tamo radi i sad znam da je to do napajanja harda (valjda) xD kako to ispraviti kada uključim hdd u laptop samo ide: krene raditi, stane, krene raditi, stane itd :D

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mali problem s HDDom
xDinichx kaže...

..koji mi je par puta pao na pod .

.. kad je opet pao (nemojte mi se smijat

i dali imate neki davjet ili da kupim novo kućište jer mi se čini da disk radi (unutra je samsungov neki...)

- prvo ga prestani bacati na pod. :)

- pošto je sigurno SATA model, nema razloga da ga direktno ne priključiš na MBO i provjeriš, tad ćeš znati dali je crko HDD ili ladica..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Mali problem s HDDom

neam pojma šta je al pročitaj ovaj moj drugi post :D jer kad ga spojim na PC radi kada na laptop ne radi :D i prestat ću ga bacati...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mali problem s HDDom

-dali kad kažeš 'na PCu radi' -preko USBa ili direktno na SATA+power?

ako radi u ladici, onda je problem s napajanjem preko USBa.

ako radi direktno na MBO onda je jasno, treba novu ladicu.

enivej, HDD je izgleda preživio...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Mali problem s HDDom

mislim preko usba a hdd je preživio jer mi sada i na laptopu proradio :D valjda me neće više u mozak :D

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice