Mali problem sa HDDom

poruka: 5
|
čitano: 820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mali problem sa HDDom

Evo ovako jutro ja palim komp i ono ispise podatke procesora, rama itd, i inicializira USB kontroler i stoji.

I onda nakon jedno 30-ak sekundi napise Auto detecting SATA-3: ATAPI DVD Drive i nista od harda.

ostavim ja jos malo i pise nes ko da nema hard diska u kompu.

ja odem u BIOS i stvarno ga nema.

promjenim sata kabl i neradi.

promjenim port i neradi.

jel mi to crko disk?

486 PWNZU!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Mali problem sa HDDom
E sad onaj jedan odgovor što ga obično dadnu svi kad je ovakav problem,izvadi disk iz računala,pa ga probaj na drugom računalu.
15 godina
nemam tolko novu kantu
iduci stariji komp je od prije 10 godina
486 PWNZU!
16 godina
neaktivan
Mali problem sa HDDom

vjerovatno je odapeo hard jbg... probaj jos kod kolege vidjeti el ce radit kod njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bur3k kaže...

Evo ovako jutro ja palim komp i ono ispise podatke procesora, rama itd, i inicializira USB kontroler i stoji.

I onda nakon jedno 30-ak sekundi napise Auto detecting SATA-3: ATAPI DVD Drive i nista od harda.

ostavim ja jos malo i pise nes ko da nema hard diska u kompu.

ja odem u BIOS i stvarno ga nema.

promjenim sata kabl i neradi.

promjenim port i neradi.

jel mi to crko disk?

Vrlo logičan zaključak... a ako ćemo cjepidlačit vjerojatno nije disk (nisi spominjao nikakve čudne zvukove, nikakva grebanja itd) nego elektronika, pa ako imaš gore bitnih podataka onda ga spremi negdje sa strane pa možda naiđeš na ISTU eletroniku pa samu nju zamjeniš, preko oglasnika itd itd...a ako je disk dovoljno novi onda možda možeš i kupit takav isti i zamjenit elektroniku.

Uglavnom ako nmaš drugi komp za probat onda je najvjerojatnije disk, iako nebi bilo loše odfurat disk do frenda i spojit ga u kantu, samo da isključiš onih 0,5% da je neš drugo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice