LightScribe

poruka: 14
|
čitano: 6.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LightScribe

Kupio sam novi kompjuter u dijelovima, te dobio na poklon jednu LightScribe DVD pržilicu, a s njom i drivere. Instalirah drivere, i blicem proučavajući upute shvatih da se radi o pogonu koji može pisati po DVDu, no samo ako je to LightScribe medij, prilagođen za takvu upotrebu.

Kakvo je vaše mišljenje o LightScribeu? Je li itko imao iskustva s tom mogućnošću? Gdje se kod nas mogu kupiti pogodni mediji za LS?

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LightScribe

To je zgodna mogućnost, ako ti baš treba.

Ograničenje je što je moguć samo crno-bijeli ispis. Mediji su malo skuplji od običnih, a sam proces ispisa traje 20-ak minuta po mediju, tako da nije za veću količinu.

U mom slučaju, kad mi baš zatreba, jednostavnije mi je nego printanje na samoljepljivu etiketu.

DVD medij

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LightScribe

Vrlo zgodna i korisna mogućnost, ali nažalost ni jedan od Pioneer uređaja ne podržava tu mogućnost, tako da ništa od nje.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LightScribe

Odlicno!!!

baas sam neki dan i ja dobio przilicu s lightscribe opcijom.....

vec sam si napravio i cover od office 2007 i 2003.....i super, sam zadovoljan..

kad uhvatim vremena budem uploadao slike....

bubamara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LightScribe
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Vrlo zgodna i korisna mogućnost, ali nažalost ni jedan od Pioneer uređaja ne podržava tu mogućnost, tako da ništa od nje.

Pioneer koristi drugu tehnologiju sličnu Lightsribu, a koja se zove LabelFlash.

Npr. Pioneer DVR-217FBK ima Labelflash.

17 godina
odjavljen
LightScribe

Zgodno, sporo, skupo.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Zgodno, sporo, skupo.

zasto skupo????

mozda medij...

ja sam si za 180kn kupio .........

bubamara.
17 godina
odjavljen
LightScribe

Osobno imam lightscribe, al mi se bas i nedopada previse, kud su mediji skupi, tu treba dodatno vremena, a i u crno-bijelo je samo...

ali slika bude jako cista, fora je vak ako pravis sebi cd-ove sa muzikom za auto, onda kazes frendovima dobiva cd s tim cover-om xD

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LightScribe

ja imam lightscribe al do sada nisam ni znao cemu to sluzi mislio sam neka bzvz oznaka .....moze mi netko reci kakav medij je potreban za to

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LightScribe

Imas posebne medije za te przilice, prvo sprzis podatke na njih, pa ih okrenes i uprzis sliku, pogledaj na strani od vemila medije s oznakama za lightscribe, gornji dio im je najcesce kao "zamlijecen" ako je to uopce tocan izraz :D, imas u raznim bojama, samo neznam dal je to ovdje dostupno

0 0 hvala 2
16 godina
LightScribe

pa 90 % je lightscribe 
mozda jednog dana probam SmijehSmijeh

aj meni siroti jaj vrag te dal i skelu naj mi to povedat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

ja imam lightscribe al do sada nisam ni znao cemu to sluzi mislio sam neka bzvz oznaka .....moze mi netko reci kakav medij je potreban za to

...u bilo kojoj prodavaonici CD ili DVD medija samo tražiš lightscribe medij, cijena oko tri kune...

največi neprijatelj slobode je zadovoljan rob
16 godina
neaktivan
LightScribe

oporostite deckki al mi moze netko objasnit sta je to lightscribe ili ovaj labelflash?Izlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LightScribe

Evo pt.1

i evo pt 2.

P.S. nemoj biti toliki gotovan

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 0:58 (thuglife).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice