Kvalitetan HDD

poruka: 5
|
čitano: 1.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kvalitetan HDD

Dali je ovaj HDD kvalitetan, i još važnije brz u odnosu na svoju cijenu?

LINK: http://www.nabava.net/western-digital-750gb-sata300-7200rpm__34961_p.php 

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kvalitetan HDD

Mane također zanimaju karakteristike WD diskovlja...svi nekaj pričate o tome da su Seagete-ovi najpouzdaniji da je Zamzung najbrži i

veoma tih da je Maxtor zadnji izbor a nisam naletel da komentirate WD-ove...e pa ovim putem iznesite stavove o njima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kvalitetan HDD

Taj disk je dio WD-ove zadnje "Black" serije, a prepoznaš ih po AALS na kraju (za razliku od starijih AAKS).

Ja sam bas pitao na drugom topicu ako netko ima ovaj disk da vidim kako radi, a u međuvremenu sam uzeo 3 RE3 diska (znaci ista generacija) i u usporedbi sa 1TB Samsung F1 (njih imam 2) su malo brži, jednake glasnoće i možda se malo više griju (4-5°C).

U svakom slučaju danas se najviše isplati uzet WD-ove Black diskove ako treba brzina jer nekako je općeniti koncenzus da su "the best". Pouzdanost je subjektivna, a Seagate nikome ne bi preporučio.

WD Black kod nas ima samo 3 godine garancije, ali ako krepa izvan toga ima sveukupno 5 god. garancije kod WD-a.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kvalitetan HDD
IRebic kaže...

Dali je ovaj HDD kvalitetan, i još važnije brz u odnosu na svoju cijenu?

LINK: http://www.nabava.net/western-digital-750gb-sata300-7200rpm__34961_p.php 

wstern digital diskovi su odlični..i mislim da je taj i brz i ima puuuuno prostora za tu cijenu....stvarno odlični diskovi, ja imam 320 GB jedan.
17 godina
neaktivan
Kvalitetan HDD

Ja bih ti preporučio SAMSUNG 750gb

Imam ga i jako je tih i brz za odličnu cijenu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice