Pozz BUG-ovci trebao bi nekakav hard disk koji ima 500 ili 320gb memorije.neka bude neki bolji a najvise sto mogu dati 200 KN (mozda malo vise ako se isplati
Unaprijed hvala
Pozz BUG-ovci trebao bi nekakav hard disk koji ima 500 ili 320gb memorije.neka bude neki bolji a najvise sto mogu dati 200 KN (mozda malo vise ako se isplati
Unaprijed hvala
Možeš uzeti ovo: Seagate 500GB, Serial ATA III
Ali draži mi je WD pošto se manje kvari: WD 500GB
Nepostoji nijedan HDD od 200Kn u Hrvatskoj...ako bas nemas love evo najjeftiniji:
Ovaj bi ja uzeo da sam na tvom mestu Western Digital 500GB WD5002AALX SATA 6Gb/s.
Protegni se za još 80kn ako ikako možeš i uzmi ovaj: http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=HD502HJ jer se zaista isplati.
Jel valja ovaj HD WD Caviar Blue 750 GB Sata3 ?
Jel valja ovaj HD WD Caviar Blue 750 GB Sata3 ?
Prilično dobar disk. I za sustav/backup, kao i za storage. Za 350kn (malo više) se zaista isplati.
Moj HD od Samsunga HD502HJ odlazi polako, pojavljuju se Bad sectori neznam zašto a nov je. Pa kad bi kupovao novi HD nebi više od Samsunga, a ovaj WD mi se čini odličan.
Moj HD od Samsunga HD502HJ odlazi polako, pojavljuju se Bad sectori neznam zašto a nov je. Pa kad bi kupovao novi HD nebi više od Samsunga, a ovaj WD mi se čini odličan.
Odličan je, iako mrvicu sporiji od tvog sadašnjeg Samsunga F3.
Neka je, nije mi to toliko bitno, bitna mi je kvaliteta.
Vidim da taj HD ima sata 3 a moja matična ne podržava satu3, jel se može spojit i sata2?
Vidim da taj HD ima sata 3 a moja matična ne podržava satu3, jel se može spojit i sata2?
Moze.
Naravno da može, jednostavno neće imati punu propusnost (6GBps), već upola reduciranu (3GBps). Radit će u redu.
A jel se spaja klasično kao da i je Sata2 ili treba nešt kemijat?
A jel se spaja klasično kao da i je Sata2 ili treba nešt kemijat?
Klasično kao da je i SATAII.
Ma SATA3 na mehaničkim diskovima je samo trik da privuku kupce, nemogu mehanički diskovi iskoristit SATA3. Možeš spojiti SATA3 disk na SATA2.
Naravno da može, jednostavno neće imati punu propusnost (6GBps), već upola reduciranu (3GBps). Radit će u redu.
ma sata3 mehanički disk može sanjati propustnost i od 3gbps a kamoli 6...to je na papiru,mislim da je efektivna brzina "bijednih" 10-20%...
te brzine više vrijede za ssd...
A jel moze da stavite linkove iz protisa
A jel moze da stavite linkove iz protisa
Izvoli: