Kriza identiteta eksternog diska :)

poruka: 2
|
čitano: 782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Dakle, imam 2 eksterna diska od WD-a Elements Desktop; jedan je od 1 TB, drugi je od 1.5 TB. Ovaj od 1 TB je bio nazvan Vault, a 1.5 TB Vault II. Spojio sam ovaj od 1.5 TB na laptop i kopirao neke serije, zatim sam ISKOPČAO taj disk i ukopčao onaj od 1 TB i desilo se sljedeće:

Komp je Vault (I) očitao kao Vault II (dakle ovaj od 1 TB je očitao s oznakom od ovog drugog od 1.5 TB), na tom disku su mi se pojavili folderi koji inače nisu na disku od 1 TB već na ovom od 1.5 TB, te su mi nestali neki folderi koji su se nalazili na disku od 1 TB. Windowsi su tražili da napravim check disk koji sam pustio i nije ništa popravio. Neki folderi su mi ostali čitavi i te podatke sam brže bolje kopirao na hard od kompa, i sad nemam pojma kaj da napravim. Zauzeće diska je isto kak je bilo i prije (dakle moji podaci se NEGDJE nalaze, samo se ne vide).

Disk mi nije pao ili nešto slično...

Savjeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To se i meni znalo nekad dešavat, još ni dan danas ne znam čemu je uzrok toga :/ Tada sam koristio Windows XP SP3...

Obično bih fajlove koje sam izgubio vratio sa RecoverMyFiles, formatirao pa izvrišio dskcheck drive -a i nastavia ga koristit 'ko da se ništa nije desilo ...

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice