Znaci htio bi jos jedan kupit, imam vec 2 ali s malo gba.
sad mene zanima koju marku podrzava moj kompjuter ?
Vec iman u njemu 2 hdda :D Maxtor i WDC neki
Znaci htio bi jos jedan kupit, imam vec 2 ali s malo gba.
sad mene zanima koju marku podrzava moj kompjuter ?
Vec iman u njemu 2 hdda :D Maxtor i WDC neki
Pa podržava ti sve marke. Trebaš li neki brži disk ili čisto za storage (pohranu)?
Ako ti treba da je brz (dakle da služi i za Operacijski Sustav OS i programe i pohranu) onda Samsung SpinPoint F3.
1000 GB dođe nekih 410 - 470 Kn ovisno o trgovini, a od 500 GB nekih 300 - 350 Kn.
Ako ti treba disk koji se ne bi koristio za instalacije već samo za storage ili backup - onda može i neki sporiji WD Caviar Green.
Pa podržava ti sve marke. Trebaš li neki brži disk ili čisto za storage (pohranu)?
Ako ti treba da je brz (dakle da služi i za Operacijski Sustav OS i programe i pohranu) onda Samsung SpinPoint F3.
1000 GB dođe nekih 410 - 470 Kn ovisno o trgovini, a od 500 GB nekih 300 - 350 Kn.
Ako ti treba disk koji se ne bi koristio za instalacije već samo za storage ili backup - onda može i neki sporiji WD Caviar Green.
Pa najradje mi neki slican koje iman sada, znaci za instalaciju i pohranu ako moze ?
I neki od 80 gba npr ovi
http://www.ebay.com/itm/Maxtor-DiamondMax-STM3802110A-80GB-HD-S-N-5LR75LAX-/260750509514?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb5f105ca
Pa ko u današnje vrijeme kupuje disk od 80GB, pa danas su već i od 320GB mali.
500 GB MINIMUM!
500 GB MINIMUM!
ne tribaju mi gbi toliki svi mi je na netu
kolko dodje 500 gb na ebayu
500 GB MINIMUM!
ne tribaju mi gbi toliki svi mi je na netu
kolko dodje 500 gb na ebayu
Ne znam koliko dođe, no znam da s eBaya nemaš jamstvo. Kod nas je cijena diskova od 320GB nekih 270-280 Kn, 500GB nekih 300-350 Kn, 1000GB već od 400 Kn itd. Ako se ne varam manji diskovi se više ni ne prave, a ako ih i ima u prodaji cijena je možda 10-20 Kn manja. Pa šta ako ti ne treba toliko prostora, koristiš koliko ti treba i nema problema. Od viška ne boli glava, problem je kad manjka.
Ne znam otkud ti to. Puno je skuplji a malo je sporiji. Jedino što ima malo duže jamstvo.
Please...kad ste svima lijepo preporučili, ajde i meni neki od 3TB (neki koji bi bio dobar za arhiviranje filmova). Hvala!
Please...kad ste svima lijepo preporučili, ajde i meni neki od 3TB (neki koji bi bio dobar za arhiviranje filmova). Hvala!
Evo ti. http://www.links.hr/?naziv=tvrdi-disk-3000-0-gb-western-digital-caviar-green-sata-64mb-cache-7200-okr-min-za-desktop&option=artikl&id_kategorija=051510&id_artikl=051.510.179
bolje da sačekaš i obaviš kupnju harda iza nove godine
bolje da sačekaš i obaviš kupnju harda iza nove godine
Nece ti se to tako brzo stabilizirat... mozda u svijetu, ali ne kod nas.
BTW cemu TD, dobar je za storage, najjeftiniji trenutno u par ducana, i ima 3TB. Njegov je izbor jel mu toliko hitno pa oce li ga uzet ili ne