Koji eksterni hard?

poruka: 4
|
čitano: 1.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Koji eksterni hard?

Ako nekome smeta što otvaram novu temu, nek je pripoji nekoj drugoj...ugl vidim da je slabo aktivan ovaj dio foruma pa se nadam da ću ovako prije dobiti odgovor.

Dakle, trebao bi mi vanjski hard...2,5" bi radije jer je prenosniji, veličina 1 Tb, sad u ponudi ih stvarno ima more tako da bih molio neke preporuke, isto tako me zanima enkripcija koju nude wd-ovi modeli, jel to radi kako spada ili je samo mark trik...?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 12:30 (acerbis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koji eksterni hard?
acerbis kaže...

Ako nekome smeta što otvaram novu temu, nek je pripoji nekoj drugoj...ugl vidim da je slabo aktivan ovaj dio foruma pa se nadam da ću ovako prije dobiti odgovor.

Dakle, trebao bi mi vanjski hard...2,5" bi radije jer je prenosniji, veličina 1 Tb, sad u ponudi ih stvarno ima more tako da bih molio neke preporuke, isto tako me zanima enkripcija koju nude wd-ovi modeli, jel to radi kako spada ili je samo mark trik...?

Tesko ces naci 1Gb 2.5" hdd ...

EDIT ... prepravio si :)

Uglavnom ... svaki je dobar, gledaj da je usb3.0 i da ima dovoljno dugu garanciju. Za enkripciju imas more alata koji to rade besplatno. Moja osobna preporuka - WD i Verbatim.

*dobitnik i7-4790K!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 12:34 (Bastardo).
13 godina
neaktivan

hvala na brzom odgovoru, znači nema neke prevelike razlike :)

13 godina
neaktivan
acerbis kaže...

hvala na brzom odgovoru, znači nema neke prevelike razlike :)

Ma jok ... uzmi sto ti pase i da ima dobru garanciju i miran si.

*dobitnik i7-4790K!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice