Koji disk (i kućište za disk) za storage?

poruka: 6
|
čitano: 2.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Koji disk?

Treba mi disk za storage (filmovi, igre, muzika). Je li ovaj ok? Mozete li mi preporuciti neko vanjsko kuciste za njega?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji disk?

I ja imam jedno pitanje, koji je najbrži HDD od 1 TB kod nas u HR? Da li je ovaj ili ima bolji?

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koji disk?
Plahi kaže...

I ja imam jedno pitanje, koji je najbrži HDD od 1 TB kod nas u HR? Da li je ovaj ili ima bolji?

Mislim da je on najbrži, alternativa mu je Samsung F3, koji je također jako brz disk, iako mislim da je WD nešto sitno brži!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan
Koji disk?

uzmi ovaj ako ti je dosta manjeg kapaciteta ili ovaj ako nije

0 1 hvala 0
17 godina
Ivsa kaže...
Plahi kaže...

Mislim da je on najbrži, alternativa mu je Samsung F3, koji je također jako brz disk, iako mislim da je WD nešto sitno brži!?

Mislim da je F3 brzi...

Biljezim se sa stovanjem...
17 godina
neaktivan
Bond111 kaže...

Treba mi disk za storage (filmovi, igre, muzika). Je li ovaj ok? Mozete li mi preporuciti neko vanjsko kuciste za njega?

Hvala!

To   je odlican izbor. WD Caviar Blue je sasvim okay izbor. Ja ti preporucam bilo koje  metalno vanjsko kuciste sa sopstvenim napajanjem koje ima USB 2.0 i(ili) eSATA izlaz prema racunalu.

Ako moze naci ovo Gembird (ili slicno) aluminiumsko kuciste bit ce super. Nije ruzno (bar po meni) i dosad nisam ima nikakvih problema sa njime (imam 2 komada sa WD Blue diskovima od po 500GB)

A nisu ni skupa....

Ja ih koristim samo za backup i prikopcavam ih po potrebi.

Comodo is like the Soviet Union was in the late 70's. They spent 95% of their GDP to look good at the expense of their own people - Nepoznat autor ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice