Kabel SATA E-SATA

poruka: 6
|
čitano: 2.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kabel SATA vs E-SATA

Pozdrav

Guglam ali nisam siguran dal dobro vidim po slikama... Da li ja vanjski E-SATA disk mogu (privremeno) spojiti sa obicnim "unutarnjim" SATA kabelom direktno na maticnu? Hoce to raditi tj. da li je to fizicki moguce obzirom na izgled prikljucka. Nisam siguran po slikama da li su isti ili ne.

Pozdrav!

davor07

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Kabel SATA vs E-SATA

trebao bi biti isti, imaš za kupit e-sata bracket, vani imaš 2 e-sata izlaza s jednim molex, a s druge strane imaš 2 sata kabela koje ubodeš u sata i molex u molex

17 godina
neaktivan
livadasb kaže...

trebao bi biti isti, imaš za kupit e-sata bracket, vani imaš 2 e-sata izlaza s jednim molex, a s druge strane imaš 2 sata kabela koje ubodeš u sata i molex u molex

Sve jasno sto se tice bracketa. Zanima me varijanta bez bracketa. Da li sa "internim" sata kablom mogu ukljuciti ext esata hdd, direktno na plocu.
davor07
17 godina
protjeran

mislim da bi trebalo, jer taj bracket nema nikakav controler, već isključivo 3 kabela i to ti to

16 godina
neaktivan
Kabel SATA E-SATA

Ispričavam se što upadam u temu, ali vidim da ste riješili problem pa da ne otvaram novu temu jedno pitanje.

Gdje se može kupiti kabal za napajanje sata uređaja. Odnosno kabel koji na početku ima 4pina a na kraju 15(ako se nevaram).

U vemila mi kaže da ga nemaju već nekoliko mjeseci i da ga uopće nema za naručiti, pa ako netko zna gdje ga mogu uzeti bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Kabel SATA E-SATA

misliš molex u sata

gdje god prodaju komponente ili bilo kakvu opremu za kompove naćeš i taj kabel

ako ne nađeš kupi si neko novo kvalitetno napajanje i miran si svakako na duge staze, ubodeš neki corsair i milina

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice