HDD WD 500 gb caviar blue

poruka: 10
|
čitano: 3.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Imam novaca taman za ovaj hard disk(oko 370 kn) pa me zanima jel je on dobar ili da kupim neki drugi? Htio bi kupiti WD jer ovaj sadašnji Seagate 320 gb 16 mb je brz ali glasan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HDD WD 500 gb caviar blue

Dobar je, za te novce možda jedino Samsung spinpoint  F3 500GB(oko 370 kn, između ta dva sam se ja dvoumio a kako treutačno nije bilo samsunga, uzeo sam wd).

16 godina
protjeran

Pa koja je razlika između tog Samsunga i WD-a?? Koji je bolji?

15 godina
neaktivan

Evo ja ga bas jutros kupio. Sta rec - definitivno se isplati za te novceNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam nekako više naginjao tom samsungu. ima jednu ploču, wd dvije a po brzini bi trebao biti u rangu  sa caviar blackom dakle brži od ovog blue, a a tiši od blacka.E sad sve su ti to nijanse koje možda nikad nećeš ni primjetit (moje mišljenje)

16 godina
protjeran

Ok onda ću uzet WD-a!

17 godina
neaktivan

Nećeš pogriješit

17 godina

Imam ja WD-a i prezadovoljan sam. Dakle, nećeš pogriješiti ni s jednim!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Da pitam imam isti taki hdd od 500 giga WD i nemogu instalirat win kaže da je oštećen hard kako da ga popravim sam bez servisa jer servisa nema u gradu? sad mi samo kao skladište služi!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Robi959 kaže...

Imam novaca taman za ovaj hard disk(oko 370 kn) pa me zanima jel je on dobar ili da kupim neki drugi? Htio bi kupiti WD jer ovaj sadašnji Seagate 320 gb 16 mb je brz ali glasan!

Neznam zašto svi pišu da su Seagate diskovi tako glasni. Imam ih u računalu 3 komada, jedan stariji od 320GB i 2 od 1 TB i nisu ništa glasniji od 250GB Samsunga u drugom računalu. Sasvim naprotiv, ovo novi od 1TB su puno tiši od ostalih.

Moja preporuka bi ti bila da ako ikako možeš da još mjesec dva odgodiš kupnju, možda ušparaš još 100 kn pa će onda već i 1 TB biti u kupovnom razredu :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 0:45 (gkelekov).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice