HDD ustekavanje/istekavanje

poruka: 4
|
čitano: 1.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Znam da je malo glupo pitanje ali me zanima dali ustekavanje/istekavanje SATA konektora sa hard diskova utječe na mogući gubitak podataka ili problema sa HDD-om ili sl.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: HDD ustekavanje/istekavanje
Vatrik kaže...

Znam da je malo glupo pitanje ali me zanima dali ustekavanje/istekavanje SATA konektora sa hard diskova utječe na mogući gubitak podataka ili problema sa HDD-om ili sl.

Ako to radis u radu diska, bez pripreme, da.
17 godina
neaktivan

sve ovisi ... imaš hard diskove koji su hot swapeble, znaći možeš ih vaditi i ištekavati kad očeš.. to su uglavnom raid edition diskovi.....nadalje postoje i externi hard disk docking stationi hoji podržavaju hot swap

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HDD ustekavanje/istekavanje
Dugi kaže...

sve ovisi ... imaš hard diskove koji su hot swapeble, znaći možeš ih vaditi i ištekavati kad očeš.. to su uglavnom raid edition diskovi.....nadalje postoje i externi hard disk docking stationi hoji podržavaju hot swap

Naravno da ima, samo ih se ne smije samo tako cupati, bez pripreme. Pod tim mislim na prekid protoka podataka prema disku, praznjenje write cachea i slicno.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice