Hdd problem!

poruka: 16
|
čitano: 1.551
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Hdd problem!

danas sam kupio hdd samsung hd642jj 640gb za 250kn i kada sam instaliro windowse otišao sam na hdtune i zanimljivo na sta sam naišao sad ne znam da zahtjevam od njega povrat novca ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Hdd problem!
probaj promijeniti sata cable na njemu pa ponovno odvrti test.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Hdd problem!

Svakako probaj promjenit kabel, ako možeš ikako spoji ga na drugo računalo sa instaliranim windowsima kao second drive, ponovi test, ako se pokaže isto traži pare natrag.

Valentin

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hdd problem!

Da pomislio sam i ja na to zato sto mi je sata kabal jako klimav, a na onom error scan sva polja su mi zelena. Nista probat cu pa ako ne bude valjalo oticu do njega i bacit mu ga od glavu al nadam se da ste vi u pravu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hdd problem!

Evo i slike...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
rbrex kaže...

danas sam kupio hdd samsung hd642jj 640gb za 250kn i kada sam instaliro windowse otišao sam na hdtune i zanimljivo na sta sam naišao sad ne znam da zahtjevam od njega povrat novca ili ne?

To ti je sve dobro tamo...odnosno, taj disk je u redu! Nije ti HD tune baš toliko savršen program, tako da se na ta upozorenja ne bih previše osvrtao(IMHO).

12 godina
neaktivan
Hdd problem!

i da windows mi salje upozorenje da hitno sacuvam podatke i popravim hdd sad ja sumljam da bi to stvarno moglo biti do kabla

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
rbrex kaže...

i da windows mi salje upozorenje da hitno sacuvam podatke i popravim hdd sad ja sumljam da bi to stvarno moglo biti do kabla

A onda mjenjaj kabel kak su ti rekli Patrik i Valentin. Ak ni to ne pomogne, vrati disk! Što se pak tiće HD-Tune-a, to nije alarmantno...ali ako se windoze buni, e onda ima ipak "nečeg".

12 godina
neaktivan
Hdd problem!

eo stavio sam novi kabel i kad sam ulazio pojavilo mi se ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rbrex kaže...

eo stavio sam novi kabel i kad sam ulazio pojavilo mi se ovo

Pa pokušaj popraviti greške na disku ako ih uopće ima, ideš star>svi programi(all programs)>pomagala(Assesories)>Alati Sustava(System Tools)>Provjera diska(Check Disc)..

Softwer
17 godina
Hdd problem!

:) disk je krš. SMART javlja greške. Točka.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hdd problem!

dakle sad sam stavio opet nove windowse i sada mi se ne javlja vise ta greska windowsa samo ima opet te bad sectore sa onih prijašnjih slika 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Onda vrati taj disk i zahtjevaj vracanje novaca koje si dao za njega i potrazi neki drugi disk

17 godina
Hdd problem!

Loš SATA data kabel može uzrokovati CRC Error Count upozorenja. Naravno, svako upozorenje ostaje trajno zabilježeno.

Svaki "Fail" dakle promašaj je ALARMANTAN i signalizira da je posrijedi potpuna neispravnost.

S.M.A.R.T. uvijek provjeravajte s više programa, a najbolje s alatom proizvođača diska.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hdd problem!

Skini http://www.seagate.com/support/downloads/seatools/ i jos jednom provjeri ispravnost diska. Makar mislim da ti je uvalio neipravni disk

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hdd problem!

koliko smart test traje min?sati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: