HDD- Problem zagrijavanja

poruka: 6
|
čitano: 2.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, imam problem s dotičnim HDD-om koji se pregrijava, HDD je WD 500GB AAKX, novi je.

Uspio sam riješiti problem instalirajući ventilator na njega na donju stranu gdje se tiskana ploćica nalazi, međutim prilikom gašenja računala HDD pravi zvuk nalik cirkularu koji reže drvo.

HDD nije u stanju radit bez venta, jer nakon 5 min počinje proizvidit čudan zvuk nalik krckanju i nije u stanju raditi s Windowsima i igrama, vjerovatno glava namješta poziciju.

Zanima jeli navedeno tvornička greška?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 0:00 (Wuk19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Odnesi odmah na servis,hdd je neispravan.

dodajte me na skype:gmailovac.......OPET ON KOMENTIRA....JEL?
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: HDD- Problem zagrijavanja
Gmailovac kaže...

Problem je što sada radim na njemu i treba mi. Mogao bih ga poslati za 2 god. kad istekne garancija ako izdrži do tada.

Također i PSU krcka, ali ne znam je li od venta ili elektronika, ako je elektronika jeli to normalno? Znam da se na serverima i većim postrojenjima čuje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 0:38 (Wuk19).
15 godina
Wuk19 kaže...
Gmailovac kaže...

Problem je što sada radim na njemu i treba mi. Mogao bih ga poslati za 2 god. kad istekne garancija ako izdrži do tada.

Također i PSU krcka, ali ne znam je li od venta ili elektronika, ako je elektronika jeli to normalno? Znam da se na serverima i većim postrojenjima čuje.

JA mu dajem 2 mjeseca ....

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
Wuk19 kaže...

Pitanje da li ce izdrzati 2mj, bolje sve sto imas na njemu vazno prebaci na drugi disk a taj na servis..

15 godina
neaktivan

Odmah mijenjaj ovaj ili ga na servis šalji jer ovako samo riskiraš da ostaneš bez svih podataka na njemu. Jednostavno ne smije ništa krckat u njemu. Može biti i tvornička greška, a može biti ne nešto drugo, možda je ovima u trgovini ispao (svojim očima vidio...). Svakako nešto napravi s tim.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice